Türkiye, EURO 2024'e Aday Oluyor!

Müthis bi organizasyon vardi, hergün biergartendeydik ve hava da süperdi. Muhtesem bi turnuvaydi... ispanya-tunus macini staddan izlemistim, yani ispanyanin altin jenerasyonunu taa o zaman izlemistim. Hey gidi torres hey.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Italya almanya maci muazzam di abi :D Adamlar yarim sene pizza yemeye gitmedi :D Arkadaslar 100 metre uzaklasmisti resmen :D

Italya almanya maci muazzam di abi :D Adamlar yarim sene pizza yemeye gitmedi :D Arkadaslar 100 metre uzaklasmisti resmen :D

Bi arkadas ertesi gün okula gelmemisti. Ve ilk gördügümde bana "bi daha pizza yiyenin biiip" demisti. O gün bugündür pizza yemiyor dogru düzgün

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Mesela açıkça Türkiye'nin alması gereken turnuvayı uyduruk sebeplerle 13 ülkeye veren ve bunu muhtemelen para için veya Türk karşıtlığı yüzünden yapan Platini adına mı yapalım özeleştiriyi? Türkiye'de olay filan da yoktu o zaman.

Turnuvaya 7 yıl var ayrıca. Almanya'da daha geçen gün bütün bir havaalanı boşaltıldı. Oranının da 7 yıl sonra ne olacağını kim bilebilir?

Son olarak da zaten kimse süperiz Almanlardan daha iyi turnuva yaparız da demedi. Sadece normalde olması gerektiği gibi turnuvayı kendi ülkesinde görme temennisini dillendiriyorlar. Acaba sorunlarımız özeleştiri eksiği kadar bir yandan da aman ülkede iyi bir şey olmasında sevmediklerimiz bişey başaramamış olsun mantığıyla veya aşağılık kompleksi ile hareket etmekten de kaynaklanıyor olabilir mi?
Sana göre uyduruk olan sebepler neler ve bahsettiğin olasılığın gerçekliğine ne kadar güvenebiliriz? Platini adına öz eleştiride bulunması gerekenler bulundu ki bugün rezil rüsva edilerek el etek çektirildi bulunduğu mevkiiden, ülkemizde olduğu gibi hasır altı edilmeli yolsuzluklar, şike vb. faaliyetler.

Ne güzel işte Almanlar önlem almak adına bir şey yapmış en azından, bizim gibi adamların kendi patlatmasını beklemiyorlar tespit edebilmek adına veya sözde terörle mücadele adı altında ohal ilan edip yandaş olmayanların kıyımında kullanırken ülkede terör olaylarının olmasına hala seyirci olmamışlar anladığım kadarı ile.

Neyse çok uzatmak istemiyorum altı üstü bir futbol turnuvası bunun olması ne başarı olmaması ne başarısızlıktır benim görüşümde, eğlenceli bir organizasyon ve o gün geldiğinde umarım gerçekten eğlenebilecek bir durumda olabiliriz hala bu kadar.

Artan terör,ortadoğudaki savaş vesaire bize vermezler.Keşke alsak böyle bir organizasyonu ama başımız yanar terörden.:38573:

Açık söylemek gerekirse istemem. Ülke ekonomik olarak iyi durumda değil. Brezilya'nın olimpiyatlar sonrası hali belli.

iç karışıklık da var. Kim bilir 2024'te neler olacak..

Perde arkasinda birseyler donmezse alir Turkiye bunu. (Platini'nin daha once bize yaptigindan bahsetiyorum)

Bütün almanlar türklerin daşşağıı yesin. Bi dakka lan öyle değil miydi karıştırdım şimdi

Yav yazmışsınız çizmişşiniz falan ayrıntıları kaçırmışsınız

-Fransa 2016 öncesi bombalar patladı terör eylemleri oldu, almanyada stat boşaltıldı bir çok maçta üstün güvenlik önlemi alındı.

Hayır yani terörden/teröristten/türkten/kürtten korkuluyorsa Almanyada yaşayan adamlar gelip burada halaylar eşliğinde inşallah Almanyada olur demesi trajikomik değil mi yahu.

Herkese atar-gider yapan savaşa giren Rusya var önümüzde 2018 dünya kupası olacak terör tehlikesi yok mu orada yani orda doğunun götünde olan bir ülke hani.

Ha Türkiye alır diyemiyorum zorlukları var görüp bakacağız

1- Yılmaz Vural'ın 3 büyüklerin hoca arayışı başladığında hocalık için talip olması ama sonunda hüsrana uğraması.
2- Fenerbahçe'nin pek çok organizasyonda finale kadar çıkıp, ya da ligi sonuna kadar götürüp sonunda hüsrana uğraması.
3- Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası ve Olimpiyatlar için her seferinde aday olup sonunda hüsrana uğraması.

Çok klasikleşmiş şeyler. Dünyadaki 2 numaralı spor basketboldur ve Türkiye bu seneki Avrupa Şampiyonasıyla birlikte basketbolda 3. kez şampiyonaya ev sahipliği yapacaktır. Ayrıca final-four da İstanbul'da hem de 4 takımla katıldığımız bir organizasyonda. Basketbolda bu kadar çok organizasyon alabiliyorken neden konu futbol olunca bu kadar katı oluyor Avrupalılar ilginç. Bir kere de bizi deneyim kardeşim. Almanya ile Fransa'yı şampiyonaya boğdunuz yeter artık. Farklı bir ülke üstlensin şu olayı..

2024'e sağ salim çıkarız inş ülke olarak

Türkiye'nin EURO 2024 adaylığı için resmi başvuru yapıldı. Hayırlı olsun.
1f1f9-1f1f7.png
2764.png
1f1f9-1f1f7.png
26bd.png
1f1f9-1f1f7.png

C56OcYxWYAATTj7.jpg

Bu TFF yönetimi'nin bir nane yapamayacağından eminim

Almanya ile başbaşa kalmışız.

Almanya hakkında DK 2006 için rüşvet verdiler dedikoduları vardı. Beckenbauer'in adı geçiyordu hatta. Bu nedenle bize gelebileceğine inanıyorum ben.

Çiçek gibi bir ülke değiliz belki ama bu tip işler için her daim istekli olmamız ve Almanya hakkındaki bu iddia bir şans olabilir belki.

Bizde de şike var derseniz bir şey diyemem o ayrı. :D

C56OcYxWYAATTj7.jpg

reis bu sefer hangisini tokatlar dersiniz

Geri
Üst Alt