Türkiye Futbol Federasyonundan Komik Bekir Kararı

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
[h=1]Bekir İrtegün'e 2 maç ceza verildi[/h][h=2]PFDK, Fenerbahçeli futbolcu Bekir İrtegün'e Torku Konyaspor maçında rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 maç ceza verdi.[/h]

Twitter'da ki bir laftan dolayı Melo'ya 2 maç verenler, rakibine uçan tekme atarak rakibinin sırtını kanatan Bekir'e 2 maç ceza vermiş.

Beddua bile işe yaramıyor, resmen sporun ağzına sıçtılar.

İnsanın küfür edesi bile gelmiyor

Cezayı affedebilirlerdi, Fenerasyona bu daha çok yakışırdı.

ceza vermeseler daha iyiydi aslında

bizim maçta oynasaydı en azından

3 mac bekliyordum.

Çok vermişler.

Derhal FB için ilk 15-20 dakika da cezasını doldurup oyuna girmeli oyuncu diye yasa çıkarılmalı.

ne cezası ödül verilmiş bizim maçta olmaması büyük şans fb adına

o hareket için en az 3 maç verilmesi lazim.

melo bir retweetla 2 aldi, Bekir adam'a kungfu yaptiktan sonra ayni cezayi aldi.

because logic.

Daha tahkim var ;)

Tahkimle 1'e düşürüp onu da 1 sene erteleseler şaşırmam.

Tv'de konuşan bazı kişiler pozisyona kırmızı kart verilmesinin bile şüpheli olduğunu söylüyorlardı. 2 maç ceza vermelerine bile şaşırdım ben.düşünün gerisini.

Fenerasyon yine iyilik yapmış fenere,bekir oynasa defans içler acısı olurdu fenerde ve ileri uçta 3 yabancı kullanırlar dı.
Şimdi ise mecburi olarak kadlec alves oynayacak ve çok ideal bir ikili yakalamış olacaklar.
İleride 3 yabancı oynatamayacağı için de orta sahayı yerliler ile destekleyecekler ve alper gibi mücadele seven isimleri oynatacaklar

İtiraz ederler ceza ertelenir. Herşey beklenir bu işbirlikçilerden.

GT-I9300 Tapatalk

Geri
Üst Alt