Türkiye Hangi Spor Alanlarında Başarılı?

Futbol da Türkiye den bir sey olmayacagi belli. Bu gün icimden ne Süper Ligi ne futbol Milli Takimimizi izlemek geliyor. (Bu fikir degisebilir tabi ama simdilik durum bu)

Futbol dan kopmam söz konusu degil tabi, kendi capimda antrenörlüge devam ederken Sampiyonlar Ligi maclarindan hic bir sey kacirmadan devam edecem. 2 yilda bir avrupa kupasi, dünya kupasi turnuvalarina tabi ki komple bakacam.

Galatasaray dan kopmam da mümkün olmadigi icin insallah her sezon Sampiyonlar Liginde olurlar ki bende her yil asik oldugum renklerin maclarina bakabileyim.

Neyse lafi uzatmadan soruma gelmek istiyorum. Düsünüyorum da futbol eksikligini ne ile doldurabilirim? Var mi Ay Yildizin hep en yükseklerde dalgalandigi yerler? Türkiye Hangi Spor Alanlarinda Basarili? Hangi turnuvaya katildiginda Türkiye favoriler arasinda denilir? Artik o sporlari takip etmek istiyorum.

En son madalyalari, en son kupalari hangi dallarda aldik?

Illa takim degil, bireysel sporlar da olur Tennis Yüzme vesaire...

Turkiye hangi alanlarda basarili sorusunu yoneltirsek daha iyi olur

- sahtekarlik
- kolaya kacma
- birbirine saygida kusur etme
- andavallik
- fasoluk

Halter de her zaman başarılıydık ama son zamanlarda doping vs ile onu da rezil ettik.. Güreş yine aynı şekilde başarılıydık ama doping ele geçirdi bunu da... Tekerlekli Sandalye Basketbol bence şuan en iyi sporumuz bu Türkiye genelinde şuan sanırım..

Eskiden halter, güreş vardı. Onu da kuruttu yobazlar. Başarıdan çok bunlarda doping ile anılıyor. Yine de doping yapana kadar Taha var. Birde ırkçı, şişko bir güreşci vardı adını hatırlayamadım gebermediyse onuda sayabiliriz.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Hepsi fasafiso. Her alanda sahtekarlik,düzenbazlik pesindeyiz ülke olarak.

Eskiden halter, güreş vardı. Onu da kuruttu yobazlar. Başarıdan çok bunlarda doping ile anılıyor. Yine de doping yapana kadar Taha var. Birde ırkçı, şişko bir güreşci vardı adını hatırlayamadım gebermediyse onuda sayabiliriz.

Rıza Kayaalp mi?

Aynen googlea ırkçı güreşci yazdım çıktı. Türk sporunun hali bu işte. Başarılarla değil salak salak konularla gündeme geliyorlar. Birde utanmadan olimpiyata talip oluyor yüzsüzler.

Hükümet yalakası sporcu türedi çok. Kirlenmemiş spor dalı arıyorsak göz önünde olmayanlara bakmak lazım :)

Hiç bir spor dalında başarıĺı degiliz biz millet olarak disiplini çalışmayı sevmiyoruz aklımız fikrimiz dalavere bu kafayla yüz yıl geçsede bir başarı gelnez gelen başarılarda geçici olur

4x Güres
3x Halter
1x Basketbol
1x Tekerlekli Sandalye Basketbol

Hepinize tesekkürler!

Basketbol ile ilgim yok. Ama Halter ve Güres olabilir, olimpiyatlar disinda ne zaman yarismalar/turnuvalar yapiliyor bir bakiyim. Eurosport arada sirada halter yarismalari veriyor...

Son düzenleme:
Tenis, Kayak, Badminton, Eskrim, Bisiklet vsy..

sike, doping, emek hirsizligi

Kadın voleybolunda başarılıydık ama ondada düşüşe geçtik. Kadın basketbol da iyiyiz. Ama Nevriye falan da bırkınca onda da düşüş yaşayacağız. Güreş halter atletizm dopingden geçilmiyor zaten. Şuan için başarılı olduğumuz branş yok gibi.

Türk Sporu özellikle son yıllarda aşağıdaki dallarda adını duyurmuştur;

ENGELLİ KOŞU:

Aynı zamanda elinde bir eşya ile yapılan koşu tipidir.

4.jpg

MOTORSİKLET:

Motorsiklete kasksız binmek bu sporun en önemli kuralıdır.

1852.jpg

ALETLİ GRUP JİMNASTİK:

858430.jpg

KULPLU BEYGİR :

20100722_411332_1279791260_fuzi.jpg

DENGE ALETİ:

hhcPs_1415455576_7028.jpg

Türk'ten sporcu olmaz. Ahlak olarak çöken bir toplumdan sporcu çıkmaz.

Basketbolun durumu yine biraz daha iyi futbola göre. En azından mücadele edebiliyoruz.

Geri
Üst Alt