Türkiye İçin Adalet Fenerbahçe İçin Adalet (!)

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
BglnhUGIAAAZlch.jpg
"Türkiye İçin Adalet Fenerbahçe İçin Adalet"

-Yarın bu isimle bir yürüyüş düzenlenecekmiş.

Arkadaşlar.... Yürüyüşün adında da yazıyor zaten... Amacın ne olduğunu benden iyi biliyorsunuz...

"Türkiye İçin Adalet" miş...

Tıpkı Ata'mıza suikastten idam edilen başkana sahip malum kulübün

"Atatürkün Kulübü Fenerbahçe" demeleri kadar boş hemde bomboş...

Bu yaşa kadar siyasetten hep nefret ettim. Çünki içeriğinde o kadar yalan ve kötü şeyler barındırıyor ki...

Ondan sonra en nefret ettiğim şey de ; " Siyasete başka şeylerin bulaştırılması"

Ben diyorum ki;

"Galatasaraylı siyasete alet olmaz, Galatasaraylının partisi de ,

ideolojisi de sadece Galatasaraydır...

Galatasaray'ın menfaatlerine aykırı hareket eden,

Galatasaray'ın zararına çalışan Galatasaraylıyım demesin"

Bu yürüyüşe katılan Galatasaraylılar olacakmış ( Duyum öyle)...

Yarın bu şikeciler öyle böyle (sözde ve hileyle) aklandığında kimse gelipte " Vay Fener şunu yaptı, bunu yaptı" demesin o katılanlar...

Bu kahpece bir tuzaktır... Önce Azizin kendi totosunu , sonrada birilerinin Fenerbahçe'yi kurtarmak için tezgahladığı bir tuzak.

Benden söylemesi...

PORTAL KONUSU İÇİN TIKLAYINIZ

Bundan sonra yiyecekleri hiç bir bok Fener i kurtaramaz. Eminim UEFA ve FİFA bu olup bitenlere kıçıyla gülüyordur. Hiç bir şekilde yeniden yargılama talebini dikkate alacaklarını sanmıyorum. Çünkü bu onları ilgilendirmiyor.

Bu olup bitenler Aziz denen köpeğin kendini kıçını kurtarma çabasından başka bir şey değil.

Ne yazık ki Türkiye de koyun olmaktan son derece mutlu olan oldukça büyük bir kesim var. Yarın oraya gideceklerde sürüden başka bir şey değil.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

forumdan ozan kesgin de katılacağını söyledi kasımpaşa maç başlığında

Son çırpınışlar. Ha gayret ıkının az kaldı çıkıcak...

Cehennemin dibine kadar yolu var haramzede ve bu haramzedeleri sevenlerin. Oraya kadar yürüyebilirler....

Katılan bizden değildir.

Türkiye'de adalet kararını verdi... Malum ; şikeciler resmiyete girdi artık...

Peki sorun ne... Bizim açımızdan tek sorun; Adaletin işlevsel sorunu...

3 Temmuzdan bu yana sabit düşüncem, Şike sürecindeki endişelerim ;

- Medya patronlarının Fenerbahçe uşaklığı

- Siyasetin en üstünün Fenerbahçeliliği,

- Sporun en üstündekilerin Fenerbahçeliliği....

İşte bu endişelerimden dolayı o dönemde "birkaç ay içinde Fener düşer" beklentisi içinde olanlara katılmıyordum.

Ne yazık ki endişelerim çıktı...

Her fırsatta Fener kollandı... Cezaların uygulanmamasını dile getirmiyorum.

Maçlarda olanlar için bile kollandılar...

Fenerbahçeli futbolcular en alt hatta sıfır ceza aldılar...

Galatasaraylılar ise en üst...

Peki hadi katıldık. Ne olacak. Fener kurtulacak... Sonra...

Biz hangi ciddiyetle Feneri karşımıza alıp rakip göreceğiz. Bu yürüyüşe katılanlar gerçekten Galatasaraylılığını hiç mi sorgulamayacak...

Israrla "ben Galatasaraylıyım ama Feneri destekliyorum" demenin Fenerbahçelilikten ne farkı var...

Bakın Aziz ne demiş; " Galatasaray'ın köpeği olmuşsunuz"

Sıkıntısı ne ? Herkesi Fenerbahçe'nin köpeği yaptın işte. Daha ne istiyorsun...

Aslında senin derdin Fener falan da değil.

Senin derdin önce kendi totonu kurtarmak sonra da o rant çukurunda tek baş olarak koltuğunu koruyabilmek..

-galatasaray-in-kopegi-olmussunuz--4063224.Jpeg

İşin garibi "katılacağım" diyen Galatasaraylı duymadım... Duyan varsa bi zahmet yanlarında şemsiye götürmeyi unutmasın. Malum, kalabalıkta oturacak yer bulamayabilirler.

İşin garibi "katılacağım" diyen Galatasaraylı duymadım... Duyan varsa bi zahmet yanlarında şemsiye götürmeyi unutmasın. Malum, kalabalıkta oturacak yer bulamayabilirler.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=fWXzm-wEucg[/media]

İyice birbirine karıştırdılar nedir bu

başını asker kacagının cektiği adalet yürüyüşü he :) yağmur yağar şimşek çakar yürüyüşe cıkanların alayı hasta olur inşallah. şikeci şerefsizler

------

Bu arada yeniden yargılamanın amacı tamamen Fenerbahçe'yi kurtarmak. Ama bonus olarak ta Aziz kurtulacak. Nasıl mı?

Öncelikle yargılamayı şikeden yapmayacaklar. Örgütten ordan burdan tehditten falan yapacaklar.

Sonra ise cüzi bir ceza verecekler Aziz'e... O da yattıklarına sayılacak...

Fenerbahçe ise Aziz 'in davası şike den olmadığı için otomatikman geçmiş olsun durumu...

Geri
Üst Alt