Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.354
- 1.642
- 1.778
ne anladın cidden? ürün üretilmiyor demedim gelişmiyor ar-ge'si olmuyor daha iyisi gelmiyor. ilk üretildiği haliyle kalıyor.Aselsan tusaş tei tai roketsan hep özel şirket tabi!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne anladın cidden? ürün üretilmiyor demedim gelişmiyor ar-ge'si olmuyor daha iyisi gelmiyor. ilk üretildiği haliyle kalıyor.Aselsan tusaş tei tai roketsan hep özel şirket tabi!!
Evet haklısın hiç gelişmiyor ankalar t129 lar hisar füzeleri falan hep yerinde sayıyor!! Halbuki bak damadın özel şirketine kendisini nasıl geliştiriyor!!ne anladın cidden? ürün üretilmiyor demedim gelişmiyor ar-ge'si olmuyor daha iyisi gelmiyor. ilk üretildiği haliyle kalıyor.
Alakası yok.. üretilen ürünlerimiz hep ileri bloklara yükseltildi..ne anladın cidden? ürün üretilmiyor demedim gelişmiyor ar-ge'si olmuyor daha iyisi gelmiyor. ilk üretildiği haliyle kalıyor.
Söylediği şeyler o kadar yanlış ki, cevap yazmak zaman kaybı aslında.Evet haklısın hiç gelişmiyor ankalar t129 lar hisar füzeleri falan hep yerinde sayıyor!! Halbuki bak damadın özel şirketine kendisini nasıl geliştiriyor!!
Savunma sanayisini uzun süredir takip ederim, bizim bütçe başka bi EU ülkesinde olsa şey bile çekemezler o paraya. Sana o kadar söyleyeyim.Yav bir ürün argesi kadar kolay mı oluyor tamam çağ yapay zeka çağı gelişim daha hızlı oluyor da bunun deneme aşamalari falan var.
Basit bir yazılım için bile bir sürü proses uyguluyoruz komplike bir sistemden bahsediyoruz bayağı hızlı bile ilerliyor zannımca.
Estağfurullah renktaş. Mesajınızı yeni gördüm, teşekkür ederim. Bu konuda herhangi bir uzmanlığım yok. Sadece öyle arada bir iki şey karalıyorum kendimce.Onur hocam çok güzel anlattınız teşekkürler. bende sizin kadar olmasa da çok amatörce savunma sanayini takip etmeye çalışıyorum ama inanın iki kelime yazmaya çekiniyorum