Türkiye Kupası Çeyrek Final | Adana ASKİ - Galatasaray Odeabank | 20.15 | 25 Aralık

Aski az sayı attı da savunmada da pek iyi değiliz.

Bomboş şutlar kaçıyor.

Ben anladım oturduğum yerden.

Bench de itiraz etmiyor ki hiç. Fener maçında da hiç sesleri çıkmamıştı.

Şutör bir 2 numara almadan bu takımı daha izlemeyi düşünmüyorum. Ciddi derecede sinirlerim bozuluyor.

O gayrinizami üç sayı olmasa son dakikaya 5 sayı ile girecektik. Dönmez artık.

Fark 6 ama 40 saniyeden az kaldı, ve top onlarda.

Bu Casas sene başindan beri böyle. Pota dibinden atamiyor. Martinezde bugün sivadi. bir başina yapamiyor. Siz daha transfer yapmayin. Sancho bile bozuldu 2. yari. Zorla verdiniz maçi.

Biraz utanma varsa istifa eder.

Geçmiş olsun yazmaktan bıktım kimin parmağı oldugu belli yeter artık gidin.

Vallahi bizim takımı herkes biliyor da...

O üçlük etki etti arkadaş. Ciddi hem de.

Şu şubenin de içine ettiler ya... Orası da ayrı.

Ya tamam bu takımın transfere ihtiyacı illa ki vardır ama, hali hazırda alınan oyunculara ne demeli? Ben hayatımda böyle kazmaları bir arada görmemiştim. Pota dibinde 50 tane boş atışı sayı yapamayanları nereden bulup getirmişler akıl alır gibi değil.

Ya tamam bu takımın transfere ihtiyacı illa ki vardır ama, hali hazırda alınan oyunculara ne demeli? Ben hayatımda böyle kazmaları bir arada görmemiştim. Pota dibinde 50 tane boş atışı sayı yapamayanları nereden bulup getirmişler akıl alır gibi değil.
Fener'i yendiğimizde de takım kötü demiştim. Rezillik..

Casas 7 defa pota dibine gelip atamadi. En azindan 1 inde dur bacim. Bekle hamle yapsin rakip. Sonra rahatça sayini at. Senin arkandan atli mi kovaliyor. Ne diye hizli gidiyorsun potaya. Onlari atsa sahanin en iyisi Sancho ile beraber. 6 ribaund 3 de top çaldi. İşte onlari atamayinca berbat bir maç oynamiş oluyorsun.

Casas yerine Dubjlevic tercihi olmasi lazimdi. Yanliş yapti. hoca

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt