Selcuk Serin
10 Numara!
- 7 Şubat 2009
- 14.286
- 4.731
- 458
murat özyer in torpili mi var yoksa gizli bir şeyler biliyorda şantaj içinmi kullanıyor kovamadılar gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener'i yendiğimizde de takım kötü demiştim. Rezillik..
Valla Avrupa'da bu derece rezil olmaları gayet doğalmış bunların. Hani uyum sorunu falan filan değil bu, bildiğin kazmaları toplamışlar takıma. Tek galibiyet almaları bile büyük başarı. Bu maçı izleyince her şey daha net anlaşılıyor.
Benim anlamadığım bir başka şey de Martinez ve Casas'ı alacağımıza ikisine verdiğimiz parayal adam gibi bir guard neden almadık? İkisi toplasan bir kişi etmiyor en azındna yabancı kontenjanını boşa harcamazdık.
1 Zellous olsa o maçlarin 1'i dişinda hepsi bizimdi. Martinez Fener maçinda iyiydi. 15 sayi 5 ribaund 5 asist yapmişti. Bu maçta 13 te 1 ile oynamiş. Casas 12'de 2 ile oynamiş. Çogu pota dibinden kaçirildi. Senin kisa oyuncularin böyle oynayinca Sancho bile pota dibinden 2 defa atamadi. Sinir sistemim bozuldu yemin ederim. Hoca Casas yerine Dubjlevic tercihi yapsaydi bile bu maç bizimdi.
Murat Özyer ne düşünüyor acaba. Hala transfer bekliyoruz. O oyuncuda Zellous olmali. Dogru dürüst oyuncu yok.
Evet Beşiktaş gibi bir takıma nasıl gitti o zaten anlamadım. Bu yıl yönetimin sıvamasının yanı sıra her iki hocamızda hatalı transferler de yaptılar.Frida Eldebring'i Beşiktaş yerine biz alabilirdik.
Yani işte tamam Zellous'u kaçırdın, bir aptallık yaptın ama yerine neden böyle dengesiz oyuncular alıyorsun? Hani iyi kötü bir istikrarı olur oyuncunun, bir maç yıldızlaşıp, ertesi maç pota diplerinden boş turnikeler kaçırmaz. Bide o Dubjlevic kadroda mı yoktu bugün yoksa hoca oyuna mı almadı? Fener maçını kazandıranların başında o geliyordu bence.
Onun yerine kisa amerikaliyi savunmasi için Casas'i tercih etti hoca ama yanliş yapti. Casas genç ucuz diye alinmiş işte. Martinez'de ucuzdur. Mümkün olsa üstüne para alacak bunlar![]()