Türkiye Kupası Final | Galatasaray Odeabank 76-70 Fenerbahçe | M.S | Lig TV2

spikere bak la

açık açık taraflı anlatıyo

bu hiç iyi olmadı falan

ne ayak bu herif ***

bu hakemler şerefsiz. fenere durup durup faul verip bize bişey vermiyorlar.

Spiker de yorumcu da hep fb nin tarafından anlatıyor.fb iyi fb kötü.hele o yorumcu nasıl bir yaşam formu anlamadım, sürekli konuşmak zorunda hissediyor galiba kendini.

"ne kadar karakter problemi olan adam varsa almış spiker yapmışsınız, ben bu kadar taraflı maç anlatan spiker görmedim, fbtvnin basketbol spikerini aldığınız söyleniyor zaten, doğrudur sizden her şey beklenir" diye mesaj gönderdim ligtvye..

Ribaundlarda biraz daha durumu dengeleyebilirsek maçı alırız.

Bu seneki çoğu kadın maçımızı bu spikerler sundu yorum yapan dayı çokta iyidir,atıp tutmayın boşa,maça gelirsek olursak entresan şekilde kısalarımız çok iyi,haykodan Mccontry çirkinine fauller verilmesse kazanırız.

Yamuk yamuk konusuyor. FB´li oldugunu belli ediyor iste. Klasik isler.

FB faul yapinca "Iste bu kötü oldu" filan. Böyle seyler.

fenere haksız faul çalınınca eleştiri, cimboma haksız faul çalınır ya da faulü çalınmaz ses çıkarmaz, fener sayı atar spiker çığlık atar, sanki karşıdaki takım yabancı takım:ka10: az önce müşteri hizmetlerini aradım ağzıma ne geldiyse kaydım..

İç-dış dengemiz çok iyi. Oyunu baştan kontrolümüzde tuttuk. Pota altından iyi işler yaptık. İkinci yarı bunları yapmaya devam ettirirsek kupayı alırız.

Bu seneki çoğu kadın maçımızı bu spikerler sundu yorum yapan dayı çokta iyidir,atıp tutmayın boşa,maça gelirsek olursak entresan şekilde kısalarımız çok iyi,haykodan Mccontry çirkinine fauller verilmesse kazanırız.

Maçı izliyoruz ve dinliyoruz ne atıp tutması? Ligtv'den izliyoruz maçı fbtv'den değil. Ayrıca maçı anlatan adam Osman Sakallıoğlu. Araştırın bakalım ilk defa mı şikayet ediliyor bu adam.

Ekli dosyalar

• upload_2014-1-11_15-58-18.webp
    upload_2014-1-11_15-58-18.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 80
Geri
Üst Alt