Türkiye Kupası Final | Galatasaray Odeabank 76-70 Fenerbahçe | M.S | Lig TV2

galibiyet yanıtmasın bu takıma transfer şart ligde şampiyonluk istiyorsak, simeone ve tina charles ayarında iki yabancı almamız lazım

ev sahibi olursan yine oluruz şampiyonda bize winner lazim. zellosu iyi oyuncu ama bugün beni deli etti. 15 sayiya ragmen beni deli etti. ama hocada sorun. yorgun belli oluyor. dineldnirmedi hiç. bone iyi oyuncu ama acemi. ilerde onun baya iyi oyuncu olacagini düşünüyorum. bize penny ve parkeri alalim yeter bize:D bu sene böyle.

Fenere koydukca kupa cikiyor xdd

O değil de Işılın o üçlüğü ve ardından çıkardığı dil sonrası kendimden geçtim :D

Galatasaray Basket ‏@GSbasket 2 dk

Tribünümüzden gelen "Şikeci arkadaşlar lütfen dışarı çıkın" tezahüratı sonrası Fenerbahçe tribünü:

BdtQJHhCEAAk09w.jpg

Önemli bir zafer.

Biz Ülkerspor veya Acıbadem ile birleşip kupa kazanmıyoruz.

Galatasaray tek başına şampiyon oldu yine.

Futbolda ki karga maçına benzedi... Cok büyük takımız cok...

ev sahibi olursan yine oluruz şampiyonda bize winner lazim. zellosu iyi oyuncu ama bugün beni deli etti. 15 sayiya ragmen beni deli etti. ama hocada sorun. yorgun belli oluyor. dineldnirmedi hiç. bone iyi oyuncu ama acemi. ilerde onun baya iyi oyuncu olacagini düşünüyorum. bize penny ve parkeri alalim yeter bize:D bu sene böyle.

candace parkeri almak imkansız ama penny iyi olur,fowlesi bırakmamak lazımdı, bone da potansiyel var ama dediğin gibi daha acemi

Geri
Üst Alt