Türkiye Kupası Final | Galatasaray Odeabank 76-70 Fenerbahçe | M.S | Lig TV2

Maçın şöyle son anlarının olduğu bi video varmı heyecanı yaşayalım :)

ya bu esra şencebe yıllar geçtikçe güzelleşiyor mu ne

Çeptalk

Ekrem hoca takımı çok iyi hazırlamış maça. Kazanmak için yapmamız gereken en önemli hamle maç boyunca temponun yükselmesine izin vermemekti. Cappie ve Angel'ın nasıl savunulacağı da yine tempoyu düşük tutmak adına çok önemliydi. Bunu başarıyla sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Daha önceki senelere oranla yerli oyuncularımız da gayet iyi katkı verdiler. Kaptan harika oynadı. 24 saniyenin sonuna gelirken attığı bir üçlük vardı ki kesinlikle maçın kırılma anlarındandı. Şebnem Kimyacıoğlu da farkın kapandığı anlarda attığı kritik üçlüklerle bize hayat verdi. Yabancı oyuncularımız Kelsey Bone, Shavonte Zellous gayet iyi oynadı. Sancho Lyttle hücumda gereken katkıyı veremese de Nevriye Yılmaz ile birlikte savunmada iyi işler yaptılar. Genç oyuncularımızdan Yasemen Saylar için umarım bu maç dönüm noktası olur.

Kadın basketbolu taraftar faktörünün en etkili olduğu branşlardan birisi. Takım taraftar desteğini de arkasına aldığında yenemeyeceği takım olmadığını dün ki maçta gösterdi. Umarım sezonun geri kalan kısmında gereken destek verilir ve özlediğimiz şampiyonluk bizim olur.

bencede yasemen saylar çok hoş birisi gibi geldi Allah gönlüne göre versin ne diyelim

Haysiyetsiz klube i... Dedim diye 1 hafta ceza yedim . Sahsima kufur edenler 1 gun ceza yiyor . Adalet pls

Geri
Üst Alt