Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.745
- 11.047
- 2.223
Güzel şehir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maça mı gidiyoruz
hayırMaça mı gidiyoruz
Türkiye'de en ucuz deplasman bileti satan Klübüz. Bizi dikiyorlar her deplasman maçındaEskişehir çok iyiydi bari Bursa'ya falan verseydiniz araba ile gidebilseydik. Antep uçak biletleri şimdiden fırlar.
Bugün Eyüpspor tarafından bilet aldım. Deplasman bileti fiyatına verdiler. Bizim deplasman biletlerini kulüp ultralara peşkeş çektiğinden alamadık...
Karaborsa bitmez bu ülkede adamlar Galatasaray logolu passo'ya kendi TC kimlik numarama Eyüp tarafından bilet transfer ettiler.
Passo'nun içinden yapıyorlar bunu o yüzden karaborsa hayatta bitmez.
eskişehire verip aldılar galbaGaziantep ne alaka zaten superligte takımı var doğuya maç vermek moda oldu
Bursa Eskişehir gibi seyircisi olan ama superligte takımı olmayan bir şehire vermek gerekirdi
O zaman niye mention atıp oyalıyorsun dy
Maç için fırlar mı bilmiyorum da antepte zırt pırt gitmek zorunda biri olarak söylüyorum normalde de düşük değil. Ortalama her uçuş 2000 civarına patlıyo abiEskişehir çok iyiydi bari Bursa'ya falan verseydiniz araba ile gidebilseydik. Antep uçak biletleri şimdiden fırlar.
Bugün Eyüpspor tarafından bilet aldım. Deplasman bileti fiyatına verdiler. Bizim deplasman biletlerini kulüp ultralara peşkeş çektiğinden alamadık...
Karaborsa bitmez bu ülkede adamlar Galatasaray logolu passo'ya kendi TC kimlik numarama Eyüp tarafından bilet transfer ettiler.
Passo'nun içinden yapıyorlar bunu o yüzden karaborsa hayatta bitmez.