GSC Haber Türkiye Kupası Finali Gaziantep'te

Ne Düşünüyorsunuz?

• Olumlu

Oy: 16 29,6%
  • Olumsuz

Oy: 17 31,5%
  • Farketmez

Oy: 21 38,9%

• Kullanılan toplam oy
    54
Kadıköy zaten asla olmazdı.

Orada bir defa kupa kaldırdık, buna ikinci kez izin vermezler kolay kolay. Hele hele ZTK gibi ucunda kısmen kolayca ulaşılabilecek bir kupa varken falan asla.

Ancak yine 2012'de olduğu gibi her şey şikecilerin bizi yenip kendi sahasında kupa kaldırmasına göre planlanıp, biz de bu planı herkesin münasip bir yerine sokup kupayı orada kaldırmamızla sonuçlanabilir. Ama buna da artık müsade etmezler bence asla. Herkesi şike ile ne kadar bağlasalar bile biz o bağı söküp geçeriz ve kupayı yine alırız.

Türkiyede
Eskişehir çok iyiydi bari Bursa'ya falan verseydiniz araba ile gidebilseydik. Antep uçak biletleri şimdiden fırlar.

Bugün Eyüpspor tarafından bilet aldım. Deplasman bileti fiyatına verdiler. Bizim deplasman biletlerini kulüp ultralara peşkeş çektiğinden alamadık...

Karaborsa bitmez bu ülkede adamlar Galatasaray logolu passo'ya kendi TC kimlik numarama Eyüp tarafından bilet transfer ettiler.

Passo'nun içinden yapıyorlar bunu o yüzden karaborsa hayatta bitmez.
Türkiye'de en ucuz deplasman bileti satan Klübüz. Bizi dikiyorlar her deplasman maçında

Eskişehire asla verilmemeli

holigan taraftarları var yerleri 5. lig

gaziantep galatasarayındır

Ankette farketmez z.... geçeriz diyememiş tabi okumuş adam

Deplasmana gidermis gibi yolculuk ligi etkilemez umarim. Neyseki bir sonraki lig macimiz icerde.

Bu iş aklima yatmadi. Baklavadan baska tanitacak baska seyimiz yok mu? Cidden niye konya olmadı akpli diye mi??

Eskişehir çok iyiydi bari Bursa'ya falan verseydiniz araba ile gidebilseydik. Antep uçak biletleri şimdiden fırlar.

Bugün Eyüpspor tarafından bilet aldım. Deplasman bileti fiyatına verdiler. Bizim deplasman biletlerini kulüp ultralara peşkeş çektiğinden alamadık...

Karaborsa bitmez bu ülkede adamlar Galatasaray logolu passo'ya kendi TC kimlik numarama Eyüp tarafından bilet transfer ettiler.

Passo'nun içinden yapıyorlar bunu o yüzden karaborsa hayatta bitmez.
Maç için fırlar mı bilmiyorum da antepte zırt pırt gitmek zorunda biri olarak söylüyorum normalde de düşük değil. Ortalama her uçuş 2000 civarına patlıyo abi

Geri
Üst Alt