GSC Haber Türkiye Kupası Finali Gaziantep'te

Ne Düşünüyorsunuz?

• Olumlu

Oy: 16 29,6%
  • Olumsuz

Oy: 17 31,5%
  • Farketmez

Oy: 21 38,9%

• Kullanılan toplam oy
    54
Olumlu.

Bilet bakayım hemen

4 saatlik yol

Harbi biletler ne kadar olur acaba? Birde satış ne zaman olur? Bu sene gidemedim Antep maçına.

Eskişehir çok iyiydi bari Bursa'ya falan verseydiniz araba ile gidebilseydik. Antep uçak biletleri şimdiden fırlar.

Bugün Eyüpspor tarafından bilet aldım. Deplasman bileti fiyatına verdiler. Bizim deplasman biletlerini kulüp ultralara peşkeş çektiğinden alamadık...

Karaborsa bitmez bu ülkede adamlar Galatasaray logolu passo'ya kendi TC kimlik numarama Eyüp tarafından bilet transfer ettiler.

Passo'nun içinden yapıyorlar bunu o yüzden karaborsa hayatta bitmez.

Son düzenleme:
1745596620857.webp

Seni soyunma odasina gotureyim de hocayla tanış dostum ;D
Madridte tanışmıştık uzaktan 2001de ama ne o hatırlar ne ben tam hatırlıyorum, takım önümüzden geçmişti, fatih Altaylı polisten dayak yemişti dibimizde😄 hepsine seslendik, sanırım kadroda olması lazım 3 yediğimiz macta

iki kulüpte saraçoğlunu isterken bu kararı anlamlandırmak zor!
Uzay zaman bükülür, öngörülemeyen bir döngü oluşur maç bitmez. İki tarafta Kadıköy'de kazanmaya alışkın olduğu için çift yarık deneyi gibi fenerliler izlerken aynı anda kazanır takımlar, bilinen evrenin sonu olur.

Eskişehir çok iyiydi bari Bursa'ya falan verseydiniz araba ile gidebilseydik. Antep uçak biletleri şimdiden fırlar.

Bugün Eyüpspor tarafından bilet aldım. Deplasman bileti fiyatına verdiler. Bizim deplasman biletlerini kulüp ultralara peşkeş çektiğinden alamadık...

Karaborsa bitmez bu ülkede adamlar Galatasaray logolu passo'ya kendi TC kimlik numarama Eyüp tarafından bilet transfer ettiler.

Passo'nun içinden yapıyorlar bunu o yüzden karaborsa hayatta bitmez.
her maca gitmeyın

birazda gitmeyen gitsin dostum

Güzel şehir güzel stat kapasite yeterli

dandik bir arap sehrine peskes cekememisler mi

Geri
Üst Alt