Demir Isik
Ulubatlı Souness
hepimiz biliyoruz ki bi mok olmaz
Galatasaray bir şekilde Avrupa'da olmalıdır,CL olamıyorsa AL,ancak 2. bitirirsek ön elemeyi geçebilir miyiz ki?
Para lazım diyor 80 milyon Mayıs sonuna onuda bulamıyoruz.
Şampiyonlar liginden bir kaç euro gelecek galiba. Ayakbasti ve yayın gelirleri yanlış hatırlamıyorsam.
Onu da o zaman düşünürüz.
Kupayı alamazsak dişimizi sıkıp gitmeyeceğiz 2 sene,ligde şampiyon olabilecek bir kadro kurmaya bakacağız.Ve eldeki malzemeden maksimum verimi alabilecek bir hoca.Lucescu'nun çalışma şevki halen varsa en uygun hoca olur.Şampiyonluk gelirlerini de küçümsemeyelim,Avrupa'ya gidemesek de şampiyon olunca iyi para kazanıyorsun.O yüzden 2 senede en azından 1 şampiyonluk almamız lazım.
Kupa %100'dü hani renktaş ondan desteklemedin mi sen Osmanlı'yı
Şimdi alamazsak falan yakışmıyor takıma inanmıyor musun yoksa
üzülürüm panpa![]()
Galatasaray bir şekilde Avrupa'da olmalıdır,CL olamıyorsa AL,ancak 2. bitirirsek ön elemeyi geçebilir miyiz ki?
bizim taraftarimiz dünyanın en akıllı taraftarıdırHic bir halt olmaz. Bizim taraftar ülkenin en pisirik taraftaridir.
Şampiyon olunur olmasına da aslında,neyse.
Şampiyon olamayız diye bir şey mi dedim acaba diye tekrar okudum mesajımı senin şu cevabından sonra
Ben sana olamayız dedin demedim ki.Hep bunu yapıyorsun..![]()
Bizim puanimiz fb ve bjkden fazla oldugu icin play-off turunda seri basi olma ihtimalimiz daha fazla.Iyi kura cekersek olabilir.
Gerci cezadan dolayi puanimiz dusecek.Ceza olmasa ilk 25'e oynuyorduk UEFA siralamasinda.
Niye acaba
Bir dahaki sefere mesajımla en azından uzaktan da olsa alakalı bir cevap yazarsan bu kısır döngüden kurtuluruz diye düşünüyorum
Yazdım zaten,ikincilikten dem vururken şampiyon olabiliriz dedim,üzerine alınmana gerek yoktu.
2.likten dem vuran yok?