Haber Türkiye Kupası Kura Çekimi | 11 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada feneri bize cikarmalari bizden cok fenere zararli olur...ligden once prova gormus oluruz kendi sahamizda. Muthis dezavantaj.(Fener icin)

Ondan TS ya da gencler cikacak ya da 4 buyukler son 4 kalsin katakullisi.

Gencler gelsin istiyorum

Ayni Grupdan cikan takimlar birbirine cikamaz diye bir kural mi koydu bunlar? Oyle birsey okumadim da.
Biribiriyle oynayanlar karsilasamiyor diye bir seyler deniyordu ama oyle bir formatki , kafalarina gore takilsalar kimse anlamayacak.

Rezalet yani afrika kupasi ve dunya kupasi olan sezona zorlamak bunu

Super kupa gecen sene bu sene ztk. Surekli belki tutar diye bir engel yaratma

Sahamızda tek maç olacağı için fb gelmesi isabet olur. Bu oyuncu grubu varken finali erken yapalım taraftarımızın önünde.

Bu sene yeterince büyük maç oynadık şikeciler gelmesin. Kazasız belasız ligi şampiyon bitirip önümüze bakmamız lazım araya gereksiz bir derbi sokmanın lüzumu yok. Ts gelebilir onlara elensek bile sıkıntı olmaz. En ideal senaryo gençler olur tabii

Sahamızda tek maç olacağı için fb gelmesi isabet olur. Bu oyuncu grubu varken finali erken yapalım taraftarımızın önünde.
O mac sadece saha sinirlarinda kalacak olsa eyvallah, ama oyle olmuyor.

Su an ligde koyup sezonlarini gomelim , baska bir sey hic istemiyorum.

Ama yukarida dedigim gibi, o eslesme fener icin daha kotu olur. Bizi sadece yorar.

O mac sadece saha sinirlarinda kalacak olsa eyvallah, ama oyle olmuyor.

Su an ligde koyup sezonlarini gomelim , baska bir sey hic istemiyorum.

Ama yukarida dedigim gibi, o eslesme fener icin daha kotu olur. Bizi sadece yorar.
Mümkün. Senaryolar türetebiliriz de böyle bi fb yakalamışken içerde üstünlük kurabileceğimizi düşünüyorum.

19 yaşında Sidiki bi derbi oynasın bakalım görelim nasıl titriyor. Kerem o sahaya bi çıksın. 35'lik Kante ne oynuyor göstersin GS deplasmanında. Ligdeki konsantrasyonlarını da bozarız.

Lig arasında hiç işin gücün yoksa Galtasaray deplasmanına git diye en çok strese girecek onlar olacaktır.

Sağlam tokatlarız gelsinler.

Fb nin kupa umudu olsun diye bu turda derbi eşleşmesi yapmazlar.

Takım giderek özgüven kazandı feneri yeriz ama diğer senaryoda bize Trabzon gelir, fenere Konya gelirse saçma bir kura olur.
HCrBN9aXIAE9S1T
Şirin baba niye Fb %43'ken diğerleri %28

Salak salak işler. seneye de tam lig formatında olsun 18 takımlı filan ilk 8 çeyrek oynasın daha fazla takım olur. Hahahah

2sine birden olamaz mıyız renkdas
Biz daha eforlu oynadığımız için handikap. Özellikle Osimhen'in yedeği de olmadığı için problem oluyor.
Oradan kolay rakip seçip Osimhen + 3 - 4 oyuncuyu daha rotasyona sokmak fener maçına dinç çıkmalıyız.

bu sene daha fbyi yenemedik o yüzden fb gelmek ZORUNDA iki kere basmak ZORUNDAYIZ , endişelenmesi ve gergin olması gereken de onlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt