Türkiye Kupası | Uşak Sportif 97- 80 Galatasaray Liv Hospital | M.S | 7 Ekim

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Takımımız son maçına bugün saat 21.00'da Uşak Sportif karşısında çıkacak.

Maç AÜ 2 Eylül Kampüsü Spor Salonu'nda oynayacak ve A Spor'dan canlı yayınlanacak. A Spor Digitürk 88. kanaldan, Tivibu 81. kanaldan ve Türksat 4A uydusundan izlenebilir.

Uşak Sportif

10 senedir Uşak Sportif'in başında ve takımın bugünlere gelmesinde büyük pay sahibi olan Ozan Bulkaz görevini yardımcı antrenörü Mehmet Karaban'a bırakıp kendisi o pozisyona geçerek ülke basketbolunda pek görülmeyen bir işe imza attı. Kadrosunu büyük ölçüde koruyan ve Warren, Carter, Hacıyeva, İbrahim Yıldırım, Zupan gibi oyuncularını kaybetmeyen Ege temsilcisi eski oyuncumuz Sertaç Şanlı, iki sezon önce de Uşak forması giyen Eric Buckner ile Courtney Fells ve İTÜ'den TB2L'de 7,2 asist ort. yakalayan Rahim Rızvanoğlu transferlerini gerçekleştirdi.

Çıktık zaten gruptan,Aradori&Vuogas oynasın bu maç,Arroyo+Erzeg,Micov,Furkan falan dinlensin.

Aradori ve Vou'nun lisansı yokmuş. O yüzden maçlarda değillermiş .. Vou büyük ihtimalle sadece Avrupa'da oynayacak. Aradori hala niye lisans alamadı onu bilemiyorum. Yoksa yerine başka bir oyuncu mu düşünülüyor acaba ..

Bu arada Mahmuti Hocam da dolu dizgin gidiyor. Dün Beşiktaş'a 20 sayı fark attı, bugün de dün Efes'i yenen Telekom'a 15 sayı fark attı. Jamon Gordon 17 sayı 7 ribaund 8 asist :tiphat:

Kadro yine aynı görünüyo. 11 kişilik.

Nolan-Göktürk-Micov-Kerem G.-Jawai

ilk 5imiz.

aynı hücumda art arda hücum ribaundu verme konusunda guinness rekoru deniyoruz

Javai ribaundlarla hiç ilgilenmiyor ki. Dikkatle onu izliyorum ribaundlara dönüp bakmıyor bile.

furkan harici ribanta tepki olarak doğmuş uzunlarımız,elde delik deşik olur bu takım

Göktürk'ün fundamentali çok iyi pişerse el'de katkı verebilir bize

Gökalp hiç çıkmadı şimdiye kadar, iyi de oynuyor.

Çok önemli bir maç. Zaten rahat oynuyoruz. Boş yere sakat vermeyelim.. Her gün maç nedir?

Takımı doğru düzgün izleyemedim ama izlediğim 2 maçta Nolan Smith bana Gordon'u çok aratacak gibi geldi.

Furkan çıkınca hemen hücum ribaundu verdik 2 tane

Göktürk'ü çok beğendim. Oly ve Pao'nun çakal yunan oyuncularına benziyor çok akıllı ve teknik. 4 rebo 4 sayı 4 asist 1 blok yaptı ilk yarıda.

Adamım Nolan Smith yine rakiplerin içinden geçiyor. Ama şu bir gerçek ki savunmamız çok kötü. Kaç tane hücum ribaundu verdik sayamadım. Jawai zıplamaya üşeniyor. Gökalp zorlana zorlana sahayı geçiyor. Micov'a istediğimiz pozisyonları veremiyoruz. Furkan orta mesafe çalışıyormuş sanırım çalışmaya devam etsin serbest atışlarına da yansır belki.

Takımın genel hali iyi. Daha Arroyo falan eklenecek ama savunmamızın kötü olduğunu ve ribaundlarda sadece üzerimize gelen topları aldığımızın altını çizeyim.

jawainin beynine veriyolar hücumda&savunmada

Geri
Üst Alt