Türkiye Kupası | Uşak Sportif 97- 80 Galatasaray Liv Hospital | M.S | 7 Ekim

bu maçta skora çok takmayın bence asıl önemli olan oyuncularun hazır olup olmadığı...jawaiye güvenip yola çıkılmaz umarım..

Koç oyuncuları görüyor. Skor önemli değil. EuroLeague başlayana kadar hazır olalım yeter.

bir ton eksik vardi ve üstelik gruptan cikmisiz zaten.
usakda canla basla oynadi. tebrik etmek gerekir.

Çok iyi kadromuz var bu sene.Skor yanıltmasın.Bu kadroyla birlikte eğer sakatlık olmazsa, takım kimyası da sağlam olursa final 4 hayal değil

Bu jawai ziplayamiyor. Üstünden rahat sayi atiyorlar. Neye göre bu Adami aldilar. Bedava diye mi? Şu bölgeye iyi bir uzun alinmadi. Bu maçin önemi yok ama ben genel olarak Jawai'den rahatsizim. Jawai 2-3 ayda toparlanirsa toparlanir.

Mejri bize niye gelmedi çözemedim. Real Gustavo Ayon'u almiş. Bize gelseydi iyi olurdu. Orda yine iyi süre alamaz. Bu sene Furkan'a iyi süreler verilmeli. Taş gibi defans yapiyor. Ben Kerem Gönlümüde begendim. Ribaundlarda o da iyi.

Nolan Smith işlenirse iyi kumaşi var. Ligde oynarsa bişey demem. Dengesiz taraflari da var tabi. Mccleb tarzi bir oyuncu.

Skor önemsiz. Sokak basketbolu oynamış iki takımda. Ama bu Nate Jawai'nin bizde işi yok. Çok kötü. Hairston'dan bile faydasız

Jawai facia. Acilen Vougoukas'a lig lisansı çıkarılması lazım.

Pivot için bişey diyemem de C.Davis 'i alamaz mıydık Banvit'ten hem pot altında post oyunu olan hem de orta mesafede iyi şut sokan bi adam.

Geri
Üst Alt