Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 28.796
- 22.002
- 1.388
Metin Oktay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben oyumu TR Ligi’nde oynadığı oyuna göre verdim.Osimhen nasıl Prime drogbadan daha iyi olabiliyor hangi mantıkla mesela
Başlıkta Prime dönemi bazında yazıyor yanlızBen oyumu TR Ligi’nde oynadığı oyuna göre verdim.
Çok zor be o zaman. Jardel var en prime haliyle geldi. Eto var, Anelka var, Didier var, Falcao var. Varoğlu var. Bence prime Radamel Falcao Garcia Zarete döver ama hepsini..Herkesin kafası güzel herkes tr ligini baz almış
Prime diyoruz prime, dünya sahnesinde en iyi olduğu an arkadaşlar![]()
Sence RVP bizde daha iyi olur muydu? Yawshaqlar dogru durust oynatmadilar bileDrogba-RVP berabere kalır; TR maceraları baz alınırsa, ikisi de ilk 10 a giremez.
Prime dönemini türkiyede geçirip de en iyi forvet diye anladım soruyuSence RVP bizde daha iyi olur muydu? Yawshaqlar dogru durust oynatmadilar bile
Sanmam. Emekli ikramiyesini almak için gelmiş gibiydi, bizde de pek farklı olmazdı.Sence RVP bizde daha iyi olur muydu? Yawshaqlar dogru durust oynatmadilar bile