Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Takip Başlığı

efes yağlıyor güzel

haftaya bjkye 10 sayıdan az farkla yenilseler bile sompo japanla eşleşiyoruz

efes yağlıyor güzel

haftaya bjkye 10 sayıdan az farkla yenilseler bile sompo japanla eşleşiyoruz

Renktaş sen niye taktın ki bu kadar bjk ile eşleşmeye?Bunları geçsek Efes'e eleneceğiz.Hadi onları geçsek fener'e süpürüleceğiz yine tadımız kaçacak.Belki de Efes'le eşleşip erkenden elenmek en iyisi olur bizim için.Bjk'yi geçmemiz de kesin değil zaten.

Renktaş sen niye taktın ki bu kadar bjk ile eşleşmeye?Bunları geçsek Efes'e eleneceğiz.Hadi onları geçsek fener'e süpürüleceğiz yine tadımız kaçacak.Belki de Efes'le eşleşip erkenden elenmek en iyisi olur bizim için.Bjk'yi geçmemiz de kesin değil zaten.

ataman hocamın 3. maçta japonları akatlarda kudurtmasını görmek istiyorum

kendisi 2012de bizi çok feci kudurtmuştu beşiktaşın çocuğuyken açıkçası , o serideki ve o sene kupadaki maçta yaptıkları yüzünden kendisinden çok haz etmem yıllardır

bu seride içimi soğutmasını bekliyorum

Son düzenleme:
ataman hocamın 3. maçta japonları akatlarda kudurtmasını görmek istiyorum

kendisi 2012de bizi çok feci kudurtmuştu beşiktaşın çocuğuyken açıkçası , o serideki ve o sene kupadaki maçta yaptıkları yüzünden kendisinden çok haz etmem yıllardır

bu seride içimi soğutmasını bekliyorum

Bu seriyi 2-1'le geçmemiz mümkün değil bence.Geçersek 2-0'la geçeriz,3.maça kalmaz.

normal sezonu efes lider bitirebilir gecen seneki gibi.

zeljko-obradovic_520184.jpg

Bjk ile eşleşme ihtimalimiz kalmamis gibin. O vakıt Efesle eslesmemiz daha hayırlı olur.

Daçka beklenildiği üzere Balıkesir'i yendi. Efes-Bjk maçı da 75-75 son 6 dakika.

Bjk alırsa efesle,efes alırsa daçka ile eşleşiyoruz di mi?

Beşiktaş'la eşleksek güzel olurdu tokatlardır bir şekilde. Daçka ile eşleşmeyiz umarım.

Efes ile eslessek daha iyi bence

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Heurtel en kritik hücumu tek başına kullanmaya kalktı yine, içine etti. Bizi Bjk ile eşleştirdi gibi.
Edit: Şimdi de üçlüğü salladı.

Efes mi Daçka mı Bjk mi karar verin ulan!!!

Efes yenilse de Dacka ile eslesiyoruz galiba lan

Geri
Üst Alt