Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Takip Başlığı

Çok iyi transfer.

Mete bu haberi seni etiketleyip paylaşacaktım, ne düşünüyorsun diye. Müthiş transfer olur; hala Euroleague 6-10 arası takımlarda 20 dk süre alabilecek bir adamı CL seviyesine getirebilmek enteresan. Mbaye’nin gidişi üzmüştü ama yeri fazlasıyla dolmuş olur.

Mete bu haberi seni etiketleyip paylaşacaktım, ne düşünüyorsun diye. Müthiş transfer olur; hala Euroleague 6-10 arası takımlarda 20 dk süre alabilecek bir adamı CL seviyesine getirebilmek enteresan. Mbaye’nin gidişi üzmüştü ama yeri fazlasıyla dolmuş olur.
İsmen zaten tartışılmayacak biri üstüne Eurobasket'i de iyi geçirerek geliyor. Turnuva biter bitmez ismi düştüğüne göre belli ki çok önceden temasa geçmişler sona kalsa Eurolig takımları turnuva performansıyla mutlaka dahil olurdu.

Epeydir sesini duymuyorum Berkan ya.

Abi Zenit’i geçen sene şutladılar Euroleague’den. Ondan önceki 2 sene Kuban’da iyiydi. Eurobaskette gayet iyiydi. Türkiye ligi baş altı takımı için gayet iyi transfer. İstese hala Euroleague’de play off kovalayan bir takımda çok rahat devam ederdi.

Abi Zenit’i geçen sene şutladılar Euroleague’den. Ondan önceki 2 sene Kuban’da iyiydi. Eurobaskette gayet iyiydi. Türkiye ligi baş altı takımı için gayet iyi transfer. İstese hala Euroleague’de play off kovalayan bir takımda çok rahat devam ederdi.
Yok Kuzminskas iyi transfer normalde Efes ve Fb alırdı Karşıyaka garip olmuş.

1663836207026.webp

Ekli dosyalar

• 1663836062802.webp
    1663836062802.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 31
bu akşam kupa maçı varmış efes'in kazanmasını arzularız.

19:00 Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes

Cumhurbaşkanlığı Kupası | TRT Spor

Geri
Üst Alt