Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Takip Başlığı

çöpe giden harcamalar her sene man city'den fazla parayı çöpe atıyoruz farkında değiliz

İki üst sıra maçı için mağlubiyet ile başladık.

İkisini de kazanabilirdik fakat takımda roller hala oturmadı.

Hoca tercihlerine pek katılamıyorum açıkçası bu sene. Mahir Morgandan, Yunus Emre Dylan Ennisten çok daha fazla süre almalı. Morgan- Ennis yazmaktan sıkıldım ama ikisinin top kaybı 7-8dir.

Takım lider eksikliği çekiyor. Geçen sene Dee Bost’u Melo ve Canaan çok iyi tamamlıyordu. Bu sene o eksiklik hissediliyor.

Blackshear’i bile çok arıyoruz maalesef.

2’de 0 çok tatsız oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Angola ile Morgan geçen sene 15’er maç mı oynamış ben mi yanlış bakıyorum. Sakatlanmış formsuz oyuncuları mı aldık nedir iki yabancı da etkisiz eleman.
Dylan ancak deliciliği sebebiyle kenardan gelir, şutu bu kadar istikrarsızsa. diğer oyuncu da iyi değil.
Kötü kadro kurulmuş.

şu branşın çeyrek bütçesine şuraya ot mot dikerdik

çok çok kötü hucum ediyoruz. neden böyle oldu
Takımda atıcı yok ki. Dee Bost sakatlansa falan 50 sayı anca atarız. Ennis tanıdığım bir oyuncu değildi, atıcı mı delici mi desen ikisi de değil, ortalamanın bile altı bir oyuncu, çok kötü bitirici gibi geldi. Morgan bitmiş. Colariao’nun Banvit’teki Colariao ile alakası yok. Angola iş yapar gibi, ona da pozisyon hazırlamak lazım. Takımın şu anda en iyi yeni transferi max 8-10 dk oynar o da savunmaya sertlik katmak için dediğimiz Yunus Emre.

3 sayı gerideyiz son 2.5 saniye kalmış 3lükten başka şansımız yokken rakibin faul yapacağı yüzde 1 milyon iken topu sırtı dönük alıp hemen atışa kalkmamak nasıl bir akıl yoksunluğudur

Yenilmeninde bi adabı var

Manisa Efes maçında Ergin Hoca kontrolü maç başı itibariyle Yakup Sekizkök'e bıraktı. Kenarda oturuyor, müdahil olmuyor hiç.

Geri
Üst Alt