Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Takip Başlığı

Yalnız Efes 2 tane elindeki topu verip maci kaybedecekti 89 82 ondeydiker birde 1 dakika kala

Şimdi kafamı karıştıran bir durum söz konusu. 2 gündür gelişen olayların neticesinde Fener'in kocası Clyburn mü yoksa Zaniolo mu? Ben işin içinden çıkamadım.

İsmail senolla yanındaki hıyar fener holigani gibiler. Sorsan objektifiz derler
Bence maç sonunda İsmail Şenol güzel anlatmış. İki basketi de aynı heyecanda anlatmış bence. Benim için basketbol medyasında taraftarlığıyla bilinen tek adam Murat Murathanoğlu ki zaten o da saklamıyor bunu. Zaten o yüzden artık maç anlattırmıyorlar. En azından ben bir yerde maç anlatmıyor diye biliyorum. Sports Digitale'de ve VOLE'de yorumcu sadece. Ama S Sports'ta NBA maçlarını yorumlamasını isterdim Kaan Kural'la birlikte. Türk basketboluna bulaşmadığı sürece iyi yorumcu o da.

Açılan oranlardan son üç maçı deplasman almıştı. Reaksiyon bekliyordum açıkçası Efes sallanıyor ama 40 sayı yiyip oturacak takım değil.

Kodumun köpek camiası herkesle düşman herkesle kavgalı şerefini bilmem ne yaptığımın şikeci köpekleri. Kinle nefretle besleniyor pislik camia. Terörist gibiler.

1685994043398.webp

Geri
Üst Alt