Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.827
- 92.074
- 5.093
Bir biz şöyle adamlar bulamıyoruz.Karşıyaka Darrun Hillard’ı almış. Enteresan, zira Euroleague’de en az 12 takıma falan gider. Ksk’den fazla para vereni de olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir biz şöyle adamlar bulamıyoruz.Karşıyaka Darrun Hillard’ı almış. Enteresan, zira Euroleague’de en az 12 takıma falan gider. Ksk’den fazla para vereni de olur.
Aslında bulunacak adam da değil, yıllardır Euroleague’de oynayan, bilinen adam. Zaten gelmez diye hiç denemiyoruz bile heralde. Bu kız bana bakmaz özgüvensizliği gibi. Karşıyaka’nın getirdiği adamı biz de getirebiliriz, bütçeler benzer.Bir biz şöyle adamlar bulamıyoruz.
aliağa ha @Temmuz KayalarKarşıyaka çok dengeli kadro kurmuş, ilk 10 dakika izlenimim. Hillard götü kalkıklık yapmazsa yine kafaya oynar.
Evet Aliağa 12 sayı önde.Karşıyaka çok dengeli kadro kurmuş, ilk 10 dakika izlenimim. Hillard götü kalkıklık yapmazsa yine kafaya oynar.

Sana güvendim oynadım yazıklar olsunEvet Aliağa 12 sayı önde.![]()
Sen iddaa oynamazsın.Sana güvendim oynadım yazıklar olsun
Alla alla niye oynamiyorumSen iddaa oynamazsın.
Karşıyaka çok dengeli kadro kurmuş, ilk 10 dakika izlenimim. Hillard götü kalkıklık yapmazsa yine kafaya oynar.
Efes bu sene ligde ilk 4'e giremez