Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Takip Başlığı

Toronto - GSW serisine aşırı benziyor bu seri bence. Efes Toronto gibi kısıtlı rotasyon ve istikrarlı bir oyunla mücadele ediyor , Fener daha kaliteli kadroya sahip olmasına rağmen kilit adamlarının yokluğundan ötürü çok zorlanıyor. O seri gibi 4-2 olursa şaşırmam Fenerde kırılganlık var şuanda ama her türlü çirkefliği yapacaklardır.

Zevkler ve renkler tartışılmaz ama dünyada şu basketbol kadar boş beleş, zevksiz, gereksiz bir spor dalı yok bana göre.
Yav en ufak bir heyecanı yok. 10 dk izliyorum sıkıntıdan patlıyorum. Sürekli aynı hareketler, bir o taraf atıyor bir bu taraf... Maçın sonunda girmeyen bir 3'lük, kaçan 2-3 tane serbest atış kazananı belirliyor.
Lan her şeyi geçiyorum... 4 tane maç oynanmış şampiyon belli olsun diye, hala belli değil. Final dediğin tek maçtır. Adı üzerinde... Ne malca bir organizasyondur yav bu.
Hadi onu da bırak, parası olanın düdüğü çaldığı bir organizasyon... İyi adam alan şampiyon oluyor. Kaçarı yok... Sen istediğin kadar götünü yırt, kalite mücadeleyi her zaman yeniyor...
Gereksiz...
Bunu izleyeceğinize gidin kadın voleybolu filan izleyin... Bari gözünüz gönlünüz açılsın...
Onur kardeşim normalde yorumlarını ve değerlendirmelerini beğenerek okurum ama bu olmamış.

Fenerde datome oynayacak mi, kimler sakatliktan dolayi eksik simdi bilen var mi?

Yalnız Fatih Terim FB'lilere basketbolu sevdirdi, Ergin Ataman da sanırım '' yallah voleybola '' diyecek bir sonraki maç. :D

Renktaş, başta da belirttiğim gibi zevkler ve renkler tartışılmaz. Şahsi fikrimi söyledim sadece. Sövmek serbest yani. Alınmam... :D
Bence de basketbol en az futbol kadar zevkli. Tabi ki görüşüne saygım var. Mesela bizim uleb cup ve bayanlar da euroleague şampiyonluğu en az uefa kadar değerlidir benim için.

Ergin Hoca kaybettigi iki maci da 1. ve 3.periyotta yedigi farklarla kaybetmis. Yoksa Fener'e adeta kök söktürüyor. Hocami kutlarim.

Gergin hocamin fenerin salonunda kupa kaldiracak olmasi.
2afbe21a6da690257969a7df12d62fba.jpg

Şöyle 6. maçta son yarım dakikaya 8 sayı falan önde gelip mola alsa muazzam olurdu.

Yalnız Fatih Terim FB'lilere basketbolu sevdirdi, Ergin Ataman da sanırım '' yallah voleybola '' diyecek bir sonraki maç. :D

Fener zaten yerel ligde hemen hemen her yıl şampiyon oluyor.Bu yılda da olamazsa bu anlamda bir şey kaybetmez.Amatör branşlarda adamlar iyi zaten,en kötü halleri bile bizim en iyi halimizden iyidir muhtemelen.Futbolda çok feci başarısızlar ondan öyle bir algı oluşuyor bence

Geri
Üst Alt