Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Takip Başlığı

Niye Bjkye kactiysa sanki Bjk baskette Kyakadan iyi ekipmiscesine

Sen nasil karsiliyorsun bu haberi rtas

Söz konusu basketbolsa kesinlikle Karşıyaka Beşiktaş’tan çok daha büyük bir camiadır. Ufuk Sarıca ile Karşıyaka’nın uyumu da çok iyiydi. Yani bazen ne kadar iyi koç olursa olsun, takım ne kadar iyi olursa olsun kimya tutmaz o enerji oluşmazya öyle bir şey olmamıştı. Müthiş bir uyum vardı.

Taraftar da Ufuk Sarıca’yı çok seviyor ve deplasmana geldiğinde bile çiçeklerle karşılanıyordu her seferinde ki bu KSK Arena’da pek rastlanan bir şey değildir, rakip formayla gelen herkes ıslıklanır.

KSK’den ayrılma sebebi biraz aileviydi, eşi, çocukları, babası İstanbul’daydı sanırım ve babası rahatsızdı o yüzden bir süre İstanbul’da yaşamak istedi tekrar. Belki Fiko Beşiktaş’ta sana KSK’dekinden daha büyük bir bütçe yaratırız deyip kandırmış da olabilir.

Şampiyon olup ertesi sene Euroleague oynadığında Pınar bütçe artırsa da Dixon, Diebler gibi temel adamları tutamadı Karşıyaka elinde ki KSK bir sene önce 250bin dolara oynayan Dixon’a 850bin teklif etmesine rağmen Ülkerspor 1.500.000 verince yapacak bir şey kalmamıştı koç da Euroleague’de Türk Telekom’dan alınan Josh Carterlarla falan mücadele etmek zorunda kalmıştı. Bu bir küslük yaratmış mıydı bilmiyorum ama öyle hir şey olduğunu düşünmüyorum çünkü Karşıyaka gerçekten elinden geleni yaptı oyuncuları tutmak için. Koç da bunu gördü. Bir gönül koyma da olmamıştır yani.

Ben İzmir’de imkan buldukça maçlara giden birisiyim ama son yıllarda kurulan takımlar ve getirilen koçlar çok sıradandı(gerçi ben Özhan Çıvgın’dan umutluydum), taraftar şampiyonluktan beri o heyecan verici takımı arıyor. Ben tabiki çok sevindim açıkçası, o sinerjinin tekrar oluşacağını ve heyecan veren takımın geri döneceğini düşünüyorum.

Pınar bütçe artırmayı da kabul etmiş koç da teklifi öyle kabul etmiş zaten.

sahasinda kupa kaldirdigimini cocuklari böyle birseyi tekrar kaldirabilirlermi dersin?
cimbom temsili ERGIN HOCAM

fenere basalım mı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

30 milyon euroluk takimi var sakatlarimiz var diye agliyorlar. girse birtek vesely girer onun yerine mellide verimli oynuyor.

onuda gectim boby dixon yerli statusinde oynuyor. federasyon baskani fenerli ve hala agliyorlar

kadin milli takim basketbolunda bile stoke denen oyuncularinida turk milli yapmislar. nedense futbolda basketbolda bunlarin yabancilari milli oluyor. ama hala agliyorlar. utanmaz herifler.

bugun insallah efes koyarda biraz şenlik izleriz

30 milyon euroluk takimi var sakatlarimiz var diye agliyorlar. girse birtek vesely girer onun yerine mellide verimli oynuyor.

onuda gectim boby dixon yerli statusinde oynuyor. federasyon baskani fenerli ve hala agliyorlar

kadin milli takim basketbolunda bile stoke denen oyuncularinida turk milli yapmislar. nedense futbolda basketbolda bunlarin yabancilari milli oluyor. ama hala agliyorlar. utanmaz herifler.

bugun insallah efes koyarda biraz şenlik izleriz
efeste 18mlik kadro

Geri
Üst Alt