Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Takip Başlığı

Utanmadan bir sürü sakat oyuncumuz var diyip agliyorlar..Arkadaş 9 tane yabancın var ligde zaten 5 yabancıyı oynatabiliyorsun.Yani tüm yabanci oyuncuların saglikli olsa bile 4 tanesini oynatamayacaksın zaten..

Efes de bu kural yüzünden 9 yabancisindan 4 tanesini oynatamıyor ve yerli leşlerle oynamaya çalışıyor.Bu kural yüzünden bugün motum,pleiss,anderson,boubais gibi oyuncularını kullanamadılar mesela...

Neyin eksiği anlamadım..

Utanmadan bir sürü sakat oyuncumuz var diyip agliyorlar..Arkadaş 9 tane yabancın var ligde zaten 5 yabancıyı oynatabiliyorsun.Yani tüm yabanci oyuncuların saglikli olsa bile 4 tanesini oynatamayacaksın zaten..

Efes de bu kural yüzünden 9 yabancisindan 4 tanesini oynatamıyor ve yerli leşlerle oynamaya çalışıyor.Bu kural yüzünden bugün motum,pleiss,anderson,boubais gibi oyuncularını kullanamadılar mesela...

Neyin eksiği anlamadım..

üstelik Bobby Dixon avantajı var. Adamı yerli olarak kullanıyorlar.

finalde oluşacak güçlü atmosferle ergin hoca'nın bu işi bırakmayacağına eminim. Hoca taraftar desteği önünde çok başka oynatıyor takımı.

Bu maçta Larkin ve Micic ikilisine büyük iş düşüyor. 6.maçta çok kötüydüler. Umarım enerjilerini bu maça saklamışlardır.

Durduk yere niye ultraslan falan olayın icine girdi ki. Şampiyonlugu almısız mis gibi, ne gerek var baskette fenere karsı cephe almaya. İstedikleri zaten bu, cok sacma bi hareket yapmisiz bize ne kim sampiyon olursa olsun

fener taraftarını o salona gönderip seçim öncesi uA ile kapıştırmak kesinlikle fetöcülerin işidir

Hayır ua'nın gideceğine dair açıklama yok ki.ua'dan gelen resmi açıklamara rağmen ua'nın tüm üyeleri kendi hesaplarından hala ergin'e saydırıyor.

Ben salonda münferit Galatasaraylılar dışında bir destek beklemiyorum.Bir de bu fener'in cezası kalktı.Ses olarak fbliler daha önde olacak.Bir de yenelerse bizim üzerimizden dalga geçecekler.Ne diye şu 2 açıklama yapıldı ki Ergin ve ua tarafından

finalde seyircisiz oynanmaz deniyor ama 2014'te bizim takım evindeki 3.maçı seyircisiz oynamıştı. Hatta sırf bu sebepten dolayı bildiğiniz gibi maça çıkmamıştık.

finalde seyircisiz oynanmaz deniyor ama 2014'te bizim takım evindeki 3.maçı seyircisiz oynamıştı. Hatta sırf bu sebepten dolayı bildiğiniz gibi maça çıkmamıştık.

15-16'da Fb'ye karşı evimizdeki 2.maçı ve sonraki sezon Fb maçını seyircisiz oynamıştık ama kural yeni değişmiş artık seyircisiz maç çok zor diyorlar.Seneye Obra'ya Sırpça falan sövmek lazım.Madem ceza yok.

Bu maca gidip Efes'i destekleyecek G.Sarayli var mi cidden?

Hayir ciddi ciddi oraya gidip bir de ustune 6222'den ceza yiyecek kadar aptal olmasin kimse. :-)

Hadi futbol neyse de haftada min. 2 kez ceza yuzunden karakola imzaya gitmek hayattan bezdirir.

Loser oğlu loserler yine kaybedecek, dalgamıza bakacağız.

Ali Koç oradan kupayla döneceğiz derken güvendiği şeyler vardı tabi. Hidocuğuna ve Ömerciğine söylemiştir. Siz asıl hakemleri izleyin akşam.

D9l-UAJXkAAKoEK.jpg

Geri
Üst Alt