Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Takip Başlığı

Simon 42 sayı attı bir de %80'le atarak yaptı bunu.

Fethiye ilginç takım Mete. Barış Ermiş-Gary Neal-Sean Marshall-Quinton Hosley-Asım Pars’lı Karşıyaka’ya benzetiyorum biraz. 0 savunma, müthiş hücum. Geçen hafta Fethiye-Bjk maçına baktım biraz. Forumdan 5 kişi toplansak 60 sayı atarız. 160-60 falan biter ama atarız yani :berkan:

Fethiye ilginç takım Mete. Barış Ermiş-Gary Neal-Sean Marshall-Quinton Hosley-Asım Pars’lı Karşıyaka’ya benzetiyorum biraz. 0 savunma, müthiş hücum. Geçen hafta Fethiye-Bjk maçına baktım biraz. Forumdan 5 kişi toplansak 60 sayı atarız. 160-60 falan biter ama atarız yani :berkan:

Doğru kazandıkları Beşiktaş maçında da tek çeyrekte -25 fark yemişlerdi, belli bölümlerde tempoyu arttırıp sonuca gitmeye çalışıyorlar.

yeni aldıkları süper hoca net bir biçimde şutlanmayı ve yardımcı olarak nbade takılmayı arzuluyor

1607806886735.webp

Yeter be Hande Sümertaş!

F.Bahçe Arçelik Beko Ülker Grundig Doğuş Maret Opet Basketball Club Alperen Şengün ile ilgileniyormuş. Şahsımı üzen bir transfer hamlesi olur. Kulübeye hapsolup, kendini geliştirmesi durur. Genç sporcu öğütme makinesi spor kulübü bir gencin daha kariyerini mahveder.

Onu draftin 23. sirasinda görüyor. Drafta katilmayi düsünüyorsa, takimi degistirmek salakca bir hamle olur. Besiktas'da büyük rolu var ve orda parlama sansi daha yüksek olur. Feneri EL'de gelen giden tokatliyor ve yeni genc bir oyuncuya cok asiri oynama sansi verecekler gibi durmuyorlar.

Efes - Beko maçı başladı.

Geri
Üst Alt