Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.385
- 25.717
- 2.598
44 37 devre
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardesleri var birde memiktasErgin hocam yine şamarladı bu Ülker Bekosporu.
Yine hakem diye ağlıyorlar. Bu kadar kollanıp da her mağlubiyette suçu hakemlere atan bir camia olabilir mi. Tarihleri şike ve ağlamak üzerine kurulu. Bu yüzden çok kolay güdülüyorlar.
Adamlari takdir ettim genc oyuncularla zevk veriyorlar blackman gibi oyuncumuz yok. Bunlar nerden buluyorlar. Savasiyor heriflerBeşiktaş deplasmanda Fener'e geçirdi. Bugünkü derbi kazanma kotalarını doldurmuş olmalarını umuyorum.
Ray allen gelse bukadar oynarmiydi bilemiyorum
Adamlari takdir ettim genc oyuncularla zevk veriyorlar blackman gibi oyuncumuz yok. Bunlar nerden buluyorlar. Savasiyor herifler
Bunlar banvitin alt tapisini alirken vasifsiz yonetim neyin pesindeydi acaba. Ertugrulla kadronun icine ettilerBlackman yine bulunur da önemli olan etrafına o yerli kadroyu dizmek. Nur Çebi, Orman'ın ilk dönemlerinden bile daha iyi yönetici. Sene başı Banvit boşa çıkınca ilk iş gidip Türk basketbolunun en değerli altyapısını üstüne geçirdi. Bugün Fener'i dize getiren Türkoların büyük çoğunluğu kuvvetle muhtemel sene sonu Fener'e geçecek zaten. Takımın yerlileri bu kadar emek gösterip fark yaratınca skorerine de sadece topu sayı yapmak kalıyor. Bugün Blackman da, takımın geri kalanı da yapabileceklerinin zirvesinde oynadı. Başka şekilde de yenemezlerdi zaten Fener'i deplasmanda.
Bunlar banvitin alt tapisini alirken vasifsiz yonetim neyin pesindeydi acaba. Ertugrulla kadronun icine ettiler