Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.857
- 109.696
- 4.878
kazandığınız savaş yok sayın ŞafakGergin hocam şikecibahcelilere kıyak geçiyor![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kazandığınız savaş yok sayın ŞafakGergin hocam şikecibahcelilere kıyak geçiyor![]()
Simon büyük oyuncu gercektenYalnız bu Krunoslav Simon inanılmaz bir oyuncu resmen şarap gibi. Larkin'de ki düşüş sürüyor.
hemşerimmiş yaw yeni görüyorum. Yolu açık olsunAlperen Şengün çok iyi oyuncu, NBA’de Mehmet Okur’dan daha iyi bir kariyere bile sahip olabilir ama geçen Efes maçı kendisine çok iyi bir ders olmuş. Dunston yere sermiş resmen, tokat gibi olmuş. Çalışmayı bırakmaması, ben artık oldum dememesi, henüz yolun başında olduğunu anlaması açısından iyi olmuş kendisi açısından. (Çalışmayı bırakmış, havalara girmiş anlamında söylemiyorum bunu; aklının bir köşesinde sürekli tutması için ders olmuş manasında söyledim)
Şehmus çok iyi oynamış, daha iyi yerlere de gelir bu gidişle.
Fener-Karşıyaka maçını izleyemedim ama Karşıyaka’da hemen hemen tüm yabancılar sakat sakat oynuyor, 13 veya 14. Günde 8. maçlarını oynadılar, inanılmaz yorgunluk var. Final zor gibi Karşıyaka açısından ama son periyottaki dönüş umut verici.
De Colo inanılmaz oynamış özellikle ilk periyotu, belki standart oynasa maç sonu farklı olabilirdi.
hemşerimmiş yaw yeni görüyorum. Yolu açık olsun![]()
milli takım özetlerini izlerken beğenmiştim bende şimdi sen bahsedince memlketine bakayım dedim. Doğu dışında şeyhmus ismine pek denk gelmedim çünküİyi oyuncu, 38 sene önce bize önermiştim.