Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Takip Başlığı

Lan adam en attığı yeri kurutuyor 18 milyon euro harca takıma bak. Millet 18 milyon euro maaşla uefa kupası alıyor

Ergin hocam zayif rakibine acimamis yine.Herif her yerde otturdu Feneri.40 sayi fark nedir olm ya hem de ilk yarinin skoru 43-40 Buyuk basari bu kadar kisa surede 40 sayi fark yemek.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

111-71 mi? Ulan maçın ilk yarısı 3 sayıyla bitmişti :asd: 37-11 bitmiş 3. Periyot.

Maçın başını kaçırdım, ikinci yarının da ilk 1-2 dakikasını izleyebildim. İzleyebildiğim kısmı da yarım yamalak, daha çok dinledim diyebilirim. Ama Sertaç 3. Faülü aldığında Efes’i yardımcı koç yönetiyor gibi geldi bana. Kenara gelirken bir şeyler anlatıyordu. Öyle bir şey oldu mu yoksa Ergin hocam ayakta mıydı yine.

Ama dediğim olduysa böyle bir billur geçme yok.

Resmen Osmanlı Sadrazamı Avusturya Macaristan İmparatoruna denktir maddesi gibi olmuş olur. :berkan:

Yapmadıysa da 3. Maçta yapsın ya bunu, Ergin hocam lütfen :asd: Hem maç da biraz daha çekişmeli olur belki.

“In the past, our deficit in basketball was around 18-19 million euros. It is currently at the level of 11-12 million euros. When we add other sports such as volleyball and rowing, the deficit which is non-related to football reaches 25 million euros.”

Bunlar salak mi? Futbol disi branslarda 25 milyon € zarar yapiyorlarmis her sene. Bunuda anca basketbol bütceyi 31 milyondan 18e düsürdükten sonra yapmislar (normalde 35den fazladir o zaman). O kadar borc varken bu kadar zarar yapilirmi?

Adam makinaya bağladı resmen efes in gelecek yıllarda da önü açık durmaz bu makina nın dişlileri bütçe de var 2 avrupa kupası daha alır kısa sürede, bizim camia kahvehane gibi yöneltildikçe daha çok kaçırırız bu fırsatları

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocamın bireysel özgürlük vererek hücum odaklı-yüksek skorlu oynattığı basketbol NBA'a göz kırpıyor resmen.Sistemi NBA'ya çok uygun.Orda da başarılı olacağını düşünüyorum...FB maçına gelince hücum ederek Efes'i geçecek takım yok Avrupa'da,bu felsefe ile zaten baştan kaybetmişler.Konusmaya değmez ama Efes ve hocama 40 kere maşallah!

maci trtde izliyorum ama spiker sanki fbtvde sunuyor gibi
favori olan efesi övmek yerine fbnin dandik adamlarini övüyor sürekli

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt