Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Takip Başlığı

Manisa ve jk ile 3 galibiyet fark kaldı aramızda

Düşme sıkıntısı yaşayacağız gibi
bugünkü maçlar kritik dibe demiri sallarız

Screenshot_2023-01-22-01-02-36-56_3e1730e409eaf7d1d25ede7155cc8a16.webp

Screenshot_2023-01-22-01-02-59-01_3e1730e409eaf7d1d25ede7155cc8a16.webp

Bizim deplasmanların hepsi zorluymuş yaw. İçerde fullemek lazım yoksa mokoko

Screenshot_20230122_011010_Samsung Internet.webp

Bizim deplasmanların hepsi zorluymuş yaw. İçerde fullemek lazım yoksa mokoko

Ekli dosyayı görüntüle 188649
Düşme adayları takımlarının fazla maç kazanabileceğini düşünmüyorum. 2-3 galibiyet zaten yeter düşmemek için ama Dee Bost sonrası play off zora girdi. Salon yapıldıktan sonra ancak istikrarlı bir ilerleme yaşarız. Kendi salonumuz olmadığı sürece 1 ileri 2 geri böyle gider durur. Salon demek hem ekstra bütçe, hem daha fazla aidiyet hem de daha stabil bir organizasyon demek çünkü.

Düşme adayları takımlarının fazla maç kazanabileceğini düşünmüyorum. 2-3 galibiyet zaten yeter düşmemek için ama Dee Bost sonrası play off zora girdi. Salon yapıldıktan sonra ancak istikrarlı bir ilerleme yaşarız. Kendi salonumuz olmadığı sürece 1 ileri 2 geri böyle gider durur. Salon demek hem ekstra bütçe, hem daha fazla aidiyet hem de daha stabil bir organizasyon demek çünkü.
Ahbap Bjk'de salon var da noluyor bizden beterler her sene. Salondan ziyade bütçe lazım.

Boşver yav plyof filan oynamayalim

Ahbap Bjk'de salon var da noluyor bizden beterler her sene. Salondan ziyade bütçe lazım.
Onların yönetimi kapatmak istiyor şubeyi çünkü. İyi kapsamlı bir salonla onun gerek isim hakkı, gerekse kiralama alanlarından gelecek paralar olacaktır. Galatasaray'ın çok dağınık olmaması, aidiyet ve organizasyonun kolaylaştırması konusunda salon şart. A lisans için salon şartının olması boşuna değil bence.

Boşver yav plyof filan oynamayalim
Dee Bost'un o satışları sonrası sezon bitti gibi zaten ya. Belki bir büyük sürpriz olursa CL heyecanı olursa bir ihtimal. Yoksa takımın lideri olarak baktığın ve oyunu üzerine kurduğun adam bildiğin 2 maç berbat oynayarak normalde kazanacağın maçları kaybettirdi gitmek için sezon orda bitti benim için.

bahçeşehir fb'yi zorluyor

Geri
Üst Alt