Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstat bilirsin 3 senedir falan istiyorum. Özellikle kısıtlı bütçesi olan takımlar için daha ideal koç yok. Sineğin suyunu çıkartır oyuncu bulma konusunda, inanılmaz havuzu var. Neden denemedik hiç bir fikrim yok.Selçuk Ernak kral coach senelerdir hoca alıp yollarız bir kere bile denememiş olmamız garip. Eurolig coachu Radonjic'te geldiğinden beri 5'te 0 oldu.
Basketbolu bırak bosverÜstat bilirsin 3 senedir falan istiyorum. Özellikle kısıtlı bütçesi olan takımlar için daha ideal koç yok. Sineğin suyunu çıkartır oyuncu bulma konusunda, inanılmaz havuzu var. Neden denemedik hiç bir fikrim yok.
Hocanın senelerdir ne oynattığı belli en azından bizi birkaç sene 5-6 playoff sırasında tutardı. Kulübe yakın geçmişi yok bağı yok herhalde ondan tercih edilmiyor.Üstat bilirsin 3 senedir falan istiyorum. Özellikle kısıtlı bütçesi olan takımlar için daha ideal koç yok. Sineğin suyunu çıkartır oyuncu bulma konusunda, inanılmaz havuzu var. Neden denemedik hiç bir fikrim yok.
Kesinlikle her sene ligde yarı final oynarız. Geçen seneki Ksk şansı gibi bir şans yakalarsak final de olur. En önemlisi Avrupa’da bu taraftar desteğiyle finale götürür. Adam salonda sadece sporcu ailelerinin izlediği takımların koçu oldu hep. Bu taraftarla o da coşar.Hocanın senelerdir ne oynattığı belli en azından bizi birkaç sene 5-6 playoff sırasında tutardı. Kulübe yakın geçmişi yok bağı yok herhalde ondan tercih edilmiyor.
Nasıl alacakBJK alır maçı
Devre arası Rahmi babayı ararlarNasıl alacak
Awatardaki dompf mune maçından bahsediyorsunuz