- 13 Şubat 2009
- 27.862
- 25.336
- 3.468
James Webb nasıl bir adam üstat, çok övüyolar? @Mete Temiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maccabi'nin forveti değil mi dış şutu iyi, atletik nasıl düşürmüş Karşıyaka baya iyi oyuncu.James Webb nasıl bir adam üstat, çok övüyolar? @Mete Temiz
teleskobu var.James Webb nasıl bir adam üstat, çok övüyolar? @Mete Temiz
Belçika liginin MVP'sini de almış. Sene Sanki Bobby Dixon, Jon Diebler, Kenny Gabriel...Maccabi'nin forveti değil mi dış şutu iyi, atletik nasıl düşürmüş Karşıyaka baya iyi oyuncu.
Biz seni. scout yapmaliydikMaccabi'nin forveti değil mi dış şutu iyi, atletik nasıl düşürmüş Karşıyaka baya iyi oyuncu.
Espriyi anlamadım açar mısınteleskobu var.
Yabancı sınırının artması sürpriz ihtimalini de arttırıyor Karşıyaka karavanası az olan takım üsttekiler sallanırsa yerine geçme ihtimali az değil.Belçika liginin MVP'sini de almış. Sene Sanki Bobby Dixon, Jon Diebler, Kenny Gabriel...
Kulüptekiler bizden daha iyi biliyordur da menajerlere para yedirmek daha kolaylarına geliyordur.Biz seni. scout yapmaliydik
Yok mu GSi çıkarsız seven adamlar.Kulüptekiler bizden daha iyi biliyordur da menajerlere para yedirmek daha kolaylarına geliyordur.
Raymar Morgan'ı izlediler sakatlığına rağmen kefiliz dediler adam alındıktan iki ay sonra basketbolu bıraktı bunlara mı güvenelim şimdi.Yok mu GSi çıkarsız seven adamlar.
Espriyi anlamadım açar mısın
hadi inşallahVay be Yaşar Holding yani Pınar, Karşıyaka sponsorluğundan çekilmiş. 26 yıllık ortaklıktı. Karşıyaka aynı ölçüde sponsorluk bulamazsa 3 seneye düşer, aha buraya yazıyorum.
pınar galatasaray istek değil ihtiyaçVay be Yaşar Holding yani Pınar, Karşıyaka sponsorluğundan çekilmiş. 26 yıllık ortaklıktı. Karşıyaka aynı ölçüde sponsorluk bulamazsa 3 seneye düşer, aha buraya yazıyorum.
her derbiden sonra bu meme'i görmeye dayanıklı olacaksın o haldepınar galatasaray istek değil ihtiyaç
Selçuk Yaşar’ın vefatından sonra çocukları spora para yatırmak istemiyordu zaten. İşin içinde başka şeyler, çekişmeler de olabilir, basketin parası zaman zaman futbola aktarılıyordu, bir bok olduğu da yok futbolda. Adamlar da buna kızıyordu haklı olarak.pınar galatasaray istek değil ihtiyaç
Pegasus voleybola uygun. Baskete SOCAR gelsinSelçuk Yaşar’ın vefatından sonra çocukları spora para yatırmak istemiyordu zaten. İşin içinde başka şeyler, çekişmeler de olabilir, basketin parası zaman zaman futbola aktarılıyordu, bir bok olduğu da yok futbolda. Adamlar da buna kızıyordu haklı olarak.
Bizim Pınar’a ihtiyacımız mı var? Ali Sabancı elini cebine atsın Galatasaray Pegasus olalım, uçalım. İkisi de sarı kırmızı.