Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Takip Başlığı

Selçuk Yaşar’ın vefatından sonra çocukları spora para yatırmak istemiyordu zaten. İşin içinde başka şeyler, çekişmeler de olabilir, basketin parası zaman zaman futbola aktarılıyordu, bir bok olduğu da yok futbolda. Adamlar da buna kızıyordu haklı olarak.

Bizim Pınar’a ihtiyacımız mı var? Ali Sabancı elini cebine atsın Galatasaray Pegasus olalım, uçalım. İkisi de sarı kırmızı.
Galiba orada yeni yönetimle aralarında bozuşmalar olmuş daha çok. Orada sorunlar var diyen var karışık iş sanırım. Dediğin gibi Pegasus'a gidip biraz sponsorluğu almak lazım ama sanmıyorum.

Selçuk Yaşar’ın vefatından sonra çocukları spora para yatırmak istemiyordu zaten. İşin içinde başka şeyler, çekişmeler de olabilir, basketin parası zaman zaman futbola aktarılıyordu, bir bok olduğu da yok futbolda. Adamlar da buna kızıyordu haklı olarak.

Bizim Pınar’a ihtiyacımız mı var? Ali Sabancı elini cebine atsın Galatasaray Pegasus olalım, uçalım. İkisi de sarı kırmızı.
baskete gsli godoman bulamayız ksklisi göztepelisi fln gelsin

baskete gsli godoman bulamayız ksklisi göztepelisi fln gelsin
Yaw bunlar gibi sayılamayacak kadar param olsa basket takımına sponsor da olurum, takımın başkanı, koçu; herşeyi de olurum. 3 günlük dünya, anlamıyorum. Nerenize sokacaksınız o kadar parayı?

Allah rahmet eylesin,çok üzüldüm. Tayvan videolarını izlerdim hayat dolu bir gençti.

Ergin hoca bize gelmesini cok istemişti.
Allah rahmet eylesin.

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt