Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.403
- 25.735
- 2.598
Salonda taraftarlar görünmüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
jk admini havalanmıştı iyi olmuşMakattaşa bak. Bizim kadar bile zorlayamadılar
Bu Muhsini alalim
bjk bayadır deniyordu sonunda fbye sokabildi
Tebrik ederim Fb'ye takacağınız çelmeleri merakla bekliyorum. Bizim altyapıdan çıkan Simge'de takımda baya da iyi sezon geçirdi.Kadınlar Liginde Çanakkale Belediyespor süper lige çıktı üstat. @Mete Temiz
Vay be reis Çanakkale kadın basketi bile takip ediyon helal olsunTebrik ederim Fb'ye takacağınız çelmeleri merakla bekliyorum. Bizim altyapıdan çıkan Simge'de takımda baya da iyi sezon geçirdi.
İddaa da kadın basketi tersten açıyorlar hep takip edersen iyi para var aslında.Vay be reis Çanakkale kadın basketi bile takip ediyon helal olsun
Teşekkürler üstat, FB'yi Seyit Onbaşı gibi kaldırıp yere çarpacağız.Tebrik ederim Fb'ye takacağınız çelmeleri merakla bekliyorum. Bizim altyapıdan çıkan Simge'de takımda baya da iyi sezon geçirdi.
Burada sağa sola salça olacağına git Çanakkale Kadın Basket'i takip et.Vay be reis Çanakkale kadın basketi bile takip ediyon helal olsun
Burada sağa sola salça olacağına git Çanakkale Kadın Basket'i takip et.
Salak bu efes. Tutan bir hocan varken ne gerek var fener eskisine. Holigan ismailne kadar fenerli olduğunu gösteriyor.
Hepsibasket mi
futbol mu?