türkiye'de insanların yılbaşı diye kutladıkları

Emin Empak

Aslan Üye
Bir kısmın christmas kutlar gibi thanksgiving sosu da vererek kutladığı ne idüğü belirsiz bir gecedir.

Emin empak bozuk saat hesabı ilk defa mantık çerçevesinde bir konu açmış kendi sini canı gönülden kutluyorum

ailece yemek yersin... genc isen hadi diskoya gidersin bilmem ne ama ciddiden christmas gibi kutlayanlari anlamakla güclük cekiyorum. özelikle tv lerde moda oldu bu türkiyede...

noel babalar bile vardir kim bilir :D pek Türk normal tv sini izlemedigimden dolayi...en son 6-7 sene önceydi galiba, up to date ama degilim.

noel baba'nın christmas'dan ziyade coca cola ile ilgisi var thus dünya çapında bir olay.

Maksat şamata olsun Empak'ın dediği gibi birkaç tantanayı derleyip bir arada sunuyoruz. Bence güzel bir olay. Güzel noktalarını alıyoruz misal hindi..normal vakit yemiyoruz bahane oluyor. Birliktelik oluyor, eğleniyorsun, hediyeleşiyorsun falan.

Güzel şeyler bunlar.

Abartılacak bir sey yok, baba ogul kutsal ruh olmasa da insanlar aileleriyle takvimlerine göre yeni yıl baslangıcında vakit geçirip, eglenebilir

İnsanların hayatlarındaki en gereksiz mantıkla hareket ederek kutlama yaptıkları bir gündür bence. Amaçsız bir gün bana göre. Eğlenmek istiyorsan her gün yılbaşıdır sana. Eğlenceyi bir kalıba sokmamak lazım. İnsan ne zaman isterse eğlenebilir, buna illa bir gün atamamak lazım.

GT-I9300 Tapatalk

Eğlenmenin saçması mı olurmuş? Bayram gibi aileler toplanıyor, yeniliyor içiliyor....Noel baba da matrak bir şey, çocukların hoşuna gidiyor. Eee daha ne?

Olayın birde diğer boyutu var amma neyse, hiç girmeyeyim o konulara ?

Sony Xperia Z3

Çok büyük bir onur kardeşim yılbaşı hediyem senin gibi bir otoriteden övgü almak oldu. <3
emincim sen şimdi torbanın en altındasın ama bu torba yakında ters düz olacak işte o zaman değerin anlaşılacak Bu çizgini hiç bozma böyle devam

Hristiyanlarin noel dayi diye tanimladiklari herif türkiye de yasamis dogru mu aceb?

Sana zorla kutlatılmıyorsa neyi tasa ediyon bilader ?

Yılbaşı kutlanirda ama hristiyanlar gibi çam ağacı süslemek hindi yemek noel babaların olması bana saçma geliyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cahal cahal gonuşman yaf. gavurlar onu kutladı bitti gitti. anlamı kalmadı yani, varsa da bizimki kadar anlamlı. hz İsa'nın doğumu 25 aralık da, onu da kutladılar bitti gitti. gerisi yeni yıl felan işte.

Yılbaşı kutlanirda ama hristiyanlar gibi çam ağacı süslemek hindi yemek noel babaların olması bana saçma geliyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dogru tesbit, madem birseye özeniyorsun adam gibi arastirin ondan sonra yapin, yil basinda ne cam agaci süslenir neden noel baba gelir , kutlamak mi istiyorsun yilbasini kutla ama sacma özentilerle degil.

Geri
Üst Alt