türkiye'de insanların yılbaşı diye kutladıkları

Yav çocuklar seviyor işte noel baba giysili insanların ortalıkta dolaşmasını, hediye alıp-verilmesini, etrafın süslenmesini, evet adamların geleneğini copy paste yapmışız ama kötü bir şey değil ki neden tepki oluyor çözemiyorum. Ayrıca şu noel ile yılbaşı ayrımını bir türlü yapamayanlara da söyleyecek laf bulamıyorum üşenmeden papağan gibi her sene aynı şeyi söyleyeceğinize bir açın bakın neymiş ne değilmiş diye... Noel mezhebe göre 25 aralık ve 8 ocakta kutlanır, 31 aralık'ta değil.

dogru tesbit, madem birseye özeniyorsun adam gibi arastirin ondan sonra yapin, yil basinda ne cam agaci süslenir neden noel baba gelir , kutlamak mi istiyorsun yilbasini kutla ama sacma özentilerle degil.

Aslinda sadece Noel icin Cam Agaci Süslenir,Yani 24,25,26 Aralik.Hz.Isanin Dodum Yil Dönümü.Hiristian Gelenegi Iste.Noel Babada 24 Aralik Gecesi Gelir.Sacma Sapan Bisey.Bide sunu Söylim.Aslinda Noel Baba Kahve rengidir.Onu Kirmizi Yapan Coca Coladir.(Bende Bilmiyordum).Yani Hiristiyanlar Biraz Kafadan Eksik.Biz Müslümanlara Göre Cemiyetin Hicrete Kalktigi Gün,Yil 0 dir.

Yeni nesil ve verilen zehirlerin sonuçları.. şimdi işin dini boyutundan söz edeceğim burada din diyince tüyleri diken diken olanlar topluca saldıracak lakin ben yinede doğru bildiğimi yazacağım YILBAŞINDAN BU İŞLERE GİRMEK HARAMDIR hele hristiyanların adetlerine girmek haramdan öte birşeydir zira benzemeye çalıştığınızla sizde aynısınız neyse..

Noel dayı,
Aptal ayı,
Sen de yemişsin kafayı,
Kaba dayı mısın? sana öğreticem ben ağlamayı,
yetti artık fazla oldun,
çocuklara fazla vurdun,
gazla artık sen buralarda haddinden çok fazla durdun,

(NAKARAT1)
Sen noel dayısın,
Kıro bir ayısın,
Gücün yetiyosa,
Vur vur yiyosa,
Hiç kimse durduramaz beni,
Hele sen kimsin ki?
Sıkıysa durdur hadi!

Tokadını attın ama,
susturamaz beni asla,
fazla oldun artık anla,
gücün tükenir zamanla,
sen vurursun ona buna,
şimdi sıra geldi bana,
durdururum sanmasana,
durmam ulan ben anlasana,

(NAKARAT2)
Sen noel dayısın,
kıro bir ayısın,
gücün yetiyosa,
vur vur yiyosa,
hiç kimse susturamaz beni,
hele sen kimsin ki sıkıysa sustur hadi!

Balgamına güveniyosun,
ama sen lafımı dinlemiyosun,
intikam almaya geldin buraya,
hem kendim hem çocuklar adına,
biz senden hediye istedik ama,
sen acı çektirdin onda,buna,
küçük bi çam ağacı bekliyodum ben,
yılbaşı gecesi neredeysin sen?!,ha?
seni noel yenge bozuntusu!

(NAKARAT3)
Sen noel dayısın,
kıro bir ayısın,
gücün yetiyosa,
vur vur yiyosa,
hiç kimse dövemez beni,
hele sen kimsin ki?!
sıkıysa gel vur hadi....

İzleyenler bilir bizim Noel babamiz :D

Ya nolmus arkadasim yilbasi kutlanirsa çami da suslerim noel baba kiyafeti giyerek cocuklara da hadiye de veririm.Eglencenin sacmasi mi olurmus

cingıl bels

Ya nolmus arkadasim yilbasi kutlanirsa çami da suslerim noel baba kiyafeti giyerek cocuklara da hadiye de veririm.Eglencenin sacmasi mi olurmus

cingıl bels
c%C3%BCbbeli.jpg

Taksimde taciz oranlari artacak bizim turkler tacizi cok sever gecen sene gelen giden kadinlarin donlarini indiriyorlardi :D Amac yilbasi degil farkli olay ben kutlamayi sevmem yilbasini.

Yilbasi kutlamak haramdir diyenler gerizekalidir. Cam agaci da isteyen susler, size ne? Noel ile karistiriyorlar hala yilbasini. Agac suslemek bence zevkli bir is, eve de nese katiyor ve goruntu guzelligi katiyor. Cocuklar da mutlu oluyor. Bunlar bence cok onemli. Biz dini bayramimizda cocuklarin gozu onunde hayvanlari kesip her yeri kan golune dondururken hic dusunuyor muyuz cocuklarin psikolojisini?

Herkese mutlu yillar!

Elemana bak resmen provakasyon yapıyor nefret ediyorum bu tiplerden ya aslında bunları çam ağacı niyetine önce süsleyip sonra kurban niyetine kesiceksin

Noel baba adam olsa bacadan değil kapıdan girer ahmet çakar...

Geri
Üst Alt