Türkiye'de Tropical Medicane Kasırgası Uyarısı!

Kudur

778f02c57452972b16a52805cac45847.jpg

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
abi fayanslar güzelmiş

Sence de biraz ağır kaçmamış mı bu yazdığın ? Özür dilemeni bekliyorum.

Haklısınız sanırım Mehmet Bey. Sg nin anlamını ben ağır bir şey sandım. Tepkim bu yüzden öyleydi. Nereden bilebilirdim SG nin sevgi gösteriyorum anlamına geldiğini.

Haklısınız sanırım Mehmet Bey. Sg nin anlamını ben ağır bir şey sandım. Tepkim bu yüzden öyleydi. Nereden bilebilirdim SG nin sevgi gösteriyorum anlamına geldiğini.

Bunu özür olarak kabul ediyorum ve sizi affediyorum büyüğünüz olarak MK bey.

İyi forumlar.

Umarım İstanbul'da olmaz bu kasırga muhabbeti, cidden koca şehir kaosa girer.

Abilerim biriniz şu avatarınızı değiştirseniz de biz de kimin kim olduğunu bilsek. Şizofren gibi kendi kendinize yazıyor gibisiniz.

Şizofrenler kendilerine mi yazarmış? Sürekli yeni şeyler öğreniyorum senden çok teşekkürler.

Abilerim biriniz şu avatarınızı değiştirseniz de biz de kimin kim olduğunu bilsek. Şizofren gibi kendi kendinize yazıyor gibisiniz.

Demokratik hakkımızı kullanarak bu yönde seçim yaptık. Sevgili MK Galatasaray forumunda FB'nin başkanının ergenlik çağında ki fotosunu kullanıyorsun biz sana en ufak bir eylemde bulunuyor muyuz. ?

Şizofrenler kendilerine mi yazarmış? Sürekli yeni şeyler öğreniyorum senden çok teşekkürler.

Kendi kendine tavla oynayan, karşısında biri varmış gibi tavla oynayanlar... Onun yerine hamle yapanlar...

Forumda kendi kendine cevap verenler. Kendini alıntılayanlar... Başkasıymış gibi...

Netten baktım cumartesi yunanıstana gıdecek ordan hızı kesilir izmire gelince etkisini kaybedecek istanbuluda hafif estirecek

Demokratik hakkımızı kullanarak bu yönde seçim yaptık. Sevgili MK Galatasaray forumunda FB'nin başkanının ergenlik çağında ki fotosunu kullanıyorsun biz sana en ufak bir eylemde bulunuyor muyuz. ?

Haklısın Levent abi yarın şimdiki halinin fotoğrafını avatar olarak kullanırım. Talepleriniz benim için değerlidir.

Geri
Üst Alt