- 18 Temmuz 2009
- 82.146
- 240.110
- 5.263
EvetTerbiyesizsiniz efendiler!
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EvetTerbiyesizsiniz efendiler!
abi fayanslar güzelmişKudur
![]()
abi fayanslar güzelmiş
Fayans mı? Karo değil mi bu? Kafamı karıştırdın. Teşekkür ederim.
Fayanslar reyis
ne bilem ben fayansa benzettim,ayakla kaymalık ne güzelFayans mı? Karo değil mi bu? Kafamı karıştırdın. Teşekkür ederim.
Sence de biraz ağır kaçmamış mı bu yazdığın ? Özür dilemeni bekliyorum.Terbiyesizsiniz efendiler!
Sence de biraz ağır kaçmamış mı bu yazdığın ? Özür dilemeni bekliyorum.
Bunu özür olarak kabul ediyorum ve sizi affediyorum büyüğünüz olarak MK bey.Haklısınız sanırım Mehmet Bey. Sg nin anlamını ben ağır bir şey sandım. Tepkim bu yüzden öyleydi. Nereden bilebilirdim SG nin sevgi gösteriyorum anlamına geldiğini.
İzmir küçük şehir kaosa girmez mi diyorsun yani ?Umarım İstanbul'da olmaz bu kasırga muhabbeti, cidden koca şehir kaosa girer.
Umarım İstanbul'da olmaz bu kasırga muhabbeti, cidden koca şehir kaosa girer.
İzmir küçük şehir kaosa girmez mi diyorsun yani ?
İzmir köy ne şehri ? İstanbul'un yanında kasaba bir yerdir. İzmirliler hadlerini bilmelidir benceİzmir küçük şehir kaosa girmez mi diyorsun yani ?
Bu fikri garipsedim. ?İzmir köy ne şehri ? İstanbul'un yanında kasaba bir yerdir. İzmirliler hadlerini bilmelidir bence![]()
Şizofrenler kendilerine mi yazarmış? Sürekli yeni şeyler öğreniyorum senden çok teşekkürler.Abilerim biriniz şu avatarınızı değiştirseniz de biz de kimin kim olduğunu bilsek. Şizofren gibi kendi kendinize yazıyor gibisiniz.
Demokratik hakkımızı kullanarak bu yönde seçim yaptık. Sevgili MK Galatasaray forumunda FB'nin başkanının ergenlik çağında ki fotosunu kullanıyorsun biz sana en ufak bir eylemde bulunuyor muyuz. ?Abilerim biriniz şu avatarınızı değiştirseniz de biz de kimin kim olduğunu bilsek. Şizofren gibi kendi kendinize yazıyor gibisiniz.
Şizofrenler kendilerine mi yazarmış? Sürekli yeni şeyler öğreniyorum senden çok teşekkürler.
Demokratik hakkımızı kullanarak bu yönde seçim yaptık. Sevgili MK Galatasaray forumunda FB'nin başkanının ergenlik çağında ki fotosunu kullanıyorsun biz sana en ufak bir eylemde bulunuyor muyuz. ?