türkiye'deki futbol kulüpleri kaç paraya satılır?

kulübün artık satılması lazım. deniz bitti. oyuncu satışlarıyla vs dönüş yok artık buradan
kaç verirler bilmem ama düzgün bir şekilde yönetecek birileri gelsin. en azından kulübün kasası talan edilmez
kafayı kullanan tüccar iyi kar yapar gs'dan

kulübü satalım deme yetkisi şuan kimde ?

başkan mustafa cengiz, tok satıcıyı oynasa teklifler gelir mi

para etmez

sürekli zarar eden, milyarlarca tl borcu olan oluşumlar bunlar.

kim alıp ne yapsın ligin rekabetçi değil ki. hadi arabın biri aldı yıldız yada genç farketmez hangi oyuncuyu bu lige gelmeye ikna edeceksin ayrıca kulüpler borç batağında hangi enayi gelip bu borçlerı üstlenir?

Güncel durumda hiç biri para etmez.

Tesislerimizle biz borcu kapatabiliriz anca.
Üstad son finansal raporu okudum. Özkaynaklar 977 milyon ekside. ancak şöyle bir durum var maddi duran varlıklarımız dernek e ait a.ş. de değil. Yani bir şirket satışı olduğunu düşünelim. Şirket ve dernek ayrı tüzel kişilikler olduğu için mdv satışı da söz konusu olmaz. Dernek de satılamayacağına göre. Gs a.ş. yi kimse almaz.

Üstad son finansal raporu okudum. Özkaynaklar 977 milyon ekside. ancak şöyle bir durum var maddi duran varlıklarımız dernek e ait a.ş. de değil. Yani bir şirket satışı olduğunu düşünelim. Şirket ve dernek ayrı tüzel kişilikler olduğu için mdv satışı da söz konusu olmaz. Dernek de satılamayacağına göre. Gs a.ş. yi kimse almaz.
Bravo üstat haklısın benim hatam.

Geri
Üst Alt