- 2 Nisan 2012
- 43.621
- 22.510
- 2.888
Kolpa 1 herif.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mahkeme olmadıki daha.bos cikti anlasilan
hoeness 1.
messi,mourinho,modric 2.
iste neyi bekliyorlar bugüne kadarmahkeme olmadıki daha.
iyi dedigimi nereden cikardin simdi?Yani onlar kotu diye bu iyi mi oldu bu nasil bir savunma
iste neyi bekliyorlar bugüne kadar

Dünyanın hiç bir yerinde bu tarz davalar hızlı ilerlemez.iste neyi bekliyorlar bugüne kadar
iyi dedigimi nereden cikardin simdi?
bu durum DOGRUYSA savunulacak bir is degildir tabiki. AMA sucu kanitlanmadigi, resmi olarak aciklanmadigi müddetce sucusuzdur. Bunu ikimiz de gayet iyi biliyoruz.Savunmuyor musun? Ronaldo sence de lesh bir herif mi?
bu durum DOGRUYSA savunulacak bir is degildir tabiki. AMA sucu kanitlanmadigi, resmi olarak aciklanmadigi müddetce sucusuzdur. Bunu ikimiz de gayet iyi biliyoruz.
vergi olayi tabiki herkes icin UTANC vericidir. Biz vergilerimizi ödeyelim tikir tikir. 5-10-30-50 mio euro alan futbolcular ödemesin .Tecavuzden degil vergiden bahsediyoruz
Tamam paket yap bir ara gülelim abisivergiden düşmeyi unutmayın he
vergi olayi tabiki herkes icin UTANC vericidir. Biz vergilerimizi ödeyelim tikir tikir. 5-10-30-50 mio euro alan futbolcular ödemesin .
savundugumu nereden görüyorsun. Yazdigim ile senin asik oldun messi'yde bagladim, hoenessi de bagladim. Herkes ayni bokun icinde oldugunu gösterdimEe tamam. O zaman Ronaldo'yu nasil savunuyorsun bu hususta? Diger vergi kaciranlardan ustun yapmissin sonucta.
yapmisŞimdi anlamadım bağış yapmış mı yapmamış mı Filistin'e?