türkiye'deki tek demokratik kurum olarak galatasaray

Port modernini yazayim mi demissin ? Neden bahsediyorsan onu cok uzatarak post moder yaz . Sonuna da hurmetler diye ekle .
Tamam liboşluk zülfiyare dokunduysa sana öncekinin post modern versiyonunu yazayım;

"Yeah çook skıcı taaam mı gassaray batıdır batı ayrıca battıkkk, vizyonel leazım bize üünal aaaysalll rulezz ednan bey akapeli hieeç cool değill geebersizzn mehmet karlı ne güzel annnamadığım ama çook kerizmatik fransızca jaccus jaccuse diye biirşeyler dedi dreyffdus diye bir adaamm zolayı mı ne savunmuş onun gibi dedmiş harka çokharrika zazaten fransızlar medenedir bizzzkrrooyız zolaaa hnkim futbolcu mudy aah yok germinaş bescherhot diye bir takımıdn sahini yidi..."

Evet postmodern versiyonu bu yazdığın mesajların başka? Hürmetler :)

Tamam liboşluk zülfiyare dokunduysa sana öncekinin post modern versiyonunu yazayım;

"Yeah çook skıcı taaam mı gassaray batıdır batı ayrıca battıkkk, vizyonel leazım bize üünal aaaysalll rulezz ednan bey akapeli hieeç cool değill geebersizzn mehmet karlı ne güzel annnamadığım ama çook kerizmatik fransızca jaccus jaccuse diye biirşeyler dedi dreyffdus diye bir adaamm zolayı mı ne savunmuş onun gibi dedmiş harka çokharrika zazaten fransızlar medenedir bizzzkrrooyız zolaaa hnkim futbolcu mudy aah yok germinaş bescherhot diye bir takımıdn sahini yidi..."

Evet postmodern versiyonu bu yazdığın mesajların başka? Hürmetler :)

Simdi bunu evde iki kere cok yuksek sesli oku . Sonra gel yeni konu vericem .

Simdi bir siir yaz . Akrostis olacak . Birlestirdiginde hurmetler cikacak .
Cevap veremeyince ondan bu kadar bekliyorsun çok düşündün mü bunları üstat bir de parantez içinde güleceğimiz yerleri de imle :) Malum anlamıyoruz ya...Nerede gülecektik? Bir de avatarını değiştir o arkadaş liboş değil liberteryen bir muhafazakardır ama pardon sen kuvvetle muhtemel v for vendetta filminden izleyip öğrenmişsindir...Hürmetler... :)

Evet cevap veremedigim icin cok dusunuyorum . Cok ezikleniyorum . Siir yazsana post modern . Bir de kus kondur . Bana seni seviyorum da der misin siirinde ? Sahi guzel mi orada havalar ?

Evet cevap veremedigim icin cok dusunuyorum . Cok ezikleniyorum . Siir yazsana post modern . Bir de kus kondur . Bana seni seviyorum da der misin siirinde ? Sahi guzel mi orada havalar ?
Daha önce yazdığım gibi artık mesajların bir önerme içermiyor sıkıntı yok yazabilirsin önemli olan fikirler sen yazmıştın ya s... yarıştırmak diye onu yaptığın müddetçe sıkıntı yok ama kabul et v for vendetta ile kültürlenmeye çalıştığını ifşa ettiğimi :)

Renktaşlar konunun içinde kalalım lütfen.

Daha önce yazdığım gibi artık mesajların bir önerme içermiyor sıkıntı yok yazabilirsin önemli olan fikirler sen yazmıştın ya s... yarıştırmak diye onu yaptığın müddetçe sıkıntı yok ama kabul et v for vendetta ile kültürlenmeye çalıştığını ifşa ettiğimi :)
Off suan cok kotu hissediyorum . Nasil yakaladin ya beni :( Acaba sana seker versem senin kadar kivrak zekali nasil olunur bana anlatir misin ? Gozlerine bakip bana yazdigin siiri okuyabilir miyim ?

Renktaşlar konunun içinde kalalım lütfen.
başlığı ben açtım konu içindeydim arkadaş gördüğünüz gibi konu dışı ama önerme içeren tüm mesajlarına cevap veririm zira arkadaş kabul etmese de galatasray türkiyenin tek demokratik kurumu buna itiraz eden birine sadece fikirle karşılık verilir ama böyle sadece beni rahatsız etmek istediklerine cevap vermiyorum yani üstat ben konu içindeyim ama arkadaş değil yine de sıkıntı yok fikir beyan ederse şahsım dışında cevap veririm ama onu da söyleyim, iyi geceler üstat.

Off suan cok kotu hissediyorum . Nasil yakaladin ya beni :( Acaba sana seker versem senin kadar kivrak zekali nasil olunur bana anlatir misin ? Gozlerine bakip bana yazdigin siiri okuyabilir miyim ?
Oku renktaş 3ten fazla satır yazabildiğine şahit olmak isterim bot olmadığını ispatlarsın evet bekliyoruz?

Bu ne seviyeli tartışmadır yahu

Gercekten soy adin gibi guzel misin ? Beni bekledigini soyleyen ve soyadi guzel olan biri suan heyecanlandim. Bekle beni bebegim .
Seviyen düşüyor ama renktaş hemen cinsellik bel altı, sıkıldıysan bırak istiyorsan kurşunun tükendiyse verebilirim ben de cephane var fikirden hem de hür marka :)

Neden cinsellik olarak algiladin canim sorusunun cevabini vermeyecek misin ?
Bebek-canım-bekle-heyecan-güzel :) retorik diyerek bunları nitelemiştim ama dilbilgin de kötü galiba yani cevap verdim ama seviyen çok düştü be renktaş ayrıca her sorduğumuza cevap verilecekse bu atışmada sen niye v for vandetta izleyip rol model alacak kadar entellektüel birikiminin düşük olduğunu savıma cevap vermedin :) ? ? ?

Geri
Üst Alt