- 20 Ağustos 2017
- 19.025
- 12.739
- 1.653
Hangi ülkeden bahsediyorsun hocam?
ABD
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi ülkeden bahsediyorsun hocam?
Bizim Millet cok tembel, hirs, caba, gayret yok, direk kacayim
Aynen çok tembel günlük 15 saat çalışarak asgari ücrete talim hafta sonları 1 gün izin ya olur ya olmaz, türk insanını bitiren tembellik değil kibir, kıskançlık, riyakarlık, adam kayırma, yolsuzluk özellikle yolsuzluk her kurumda var çalan çalana daha bir çok neden varda boşverBizim Millet cok tembel, hirs, caba, gayret yok, direk kacayim
Kuzey Kore, buyur gel tam senlik sistem ve rejim
Aynen çok tembel günlük 15 saat çalışarak asgari ücrete talim hafta sonları 1 gün izin ya olur ya olmaz, türk insanını bitiren tembellik değil kibir, kıskançlık, riyakarlık, adam kayırma, yolsuzluk özellikle yolsuzluk her kurumda var çalan çalana daha bir çok neden varda boşver
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim hikayem.
Marsilya'yı Foça'dan giden denizciler kurmuş renktaş. Marsilya kalesinin oraya çıkmıştık surlara merdivenle baya yüksek bir yerdi deniz manzaralı ücretsiz girişi orada karanlık bir odada televizyonda Marsilya'nın tarihinden bahsediyordu oradan izledik. Avrupa'nın önemli ticaret hacmine sahip büyük limanlarından. Bafetimbi Gomis gibi büyük golcüye ev sahipliği yapmış şehir. Şimdi gündüz parkta uyuşturucu çekiyorlar diye kötü reklamını yapsak da güzel yanları da yok değildi yaniBenim hikayem.
Aynen çok tembel günlük 15 saat çalışarak asgari ücrete talim hafta sonları 1 gün izin ya olur ya olmaz, türk insanını bitiren tembellik değil kibir, kıskançlık, riyakarlık, adam kayırma, yolsuzluk özellikle yolsuzluk her kurumda var çalan çalana daha bir çok neden varda boşver
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kılıçdaroğluna saldırı sonucu sevinen biri ya o boş geç
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu ülkede yaşamadan konuşmak ne kadar kolay
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bireyleri yetiştiren devlettir.Ne alakasi var kardesim, ben kolaydir sudur budur demiyorum, haylaz bir milletiz diyorum, türkiyedeki türk icin de gecerli bu avrupadaki türk icinde, bi gram ilerliyemiyoruz ülkece, bunun sorumlusu sadece devlet mi sence?