- 26 Kasım 2012
- 179.181
- 241.226
- 5.688
cleveland ohio
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cleveland ohio
Cok haklisintürkiye
Yuzde yuz dogal yasam bana gore degil yawWorld Wide Opportunities on Organic Farms | WWOOF
Welcome to WWOOF A world filled with nature, fresh air, good food, hands-on farming, and community. At WWOOF, we welcome everyone and embrace curiosity, en ...wwoof.net
kardeşm seçelim begenelim ırgatlıgımızı yapıp kafamızı yaşaylm.
sen
ve
ben
tamamdırYuzde yuz dogal yasam bana gore degil yaw
Zamaninda imam hatipte okusaydim keske, mahallemde bi camide cenabet cenabet namazimi kildirirdim gunde 5 kez elime yapismaz ki sonra da kenarda kafami dinlerdim
Soyle uretip tek seferde satip bir daha hicbir sey yapmayacagim kdr para kaldiracagim bir is lazim
Hangi irka mensupsun?Nereye giderseniz gidin arap kekolardan kaçış yok.
TerimciyimHangi irka mensupsun?
Bu bir irk degil, utanma hadi soyle hangi irk?Terimciyim
Arkadaslar Almanya ya gelmeyin burasi Türk kayniyor.
oldenburg kaynamıyo kardeşmArkadaslar Almanya ya gelmeyin burasi Türk kayniyor.
Türk’üm dostum gururla söylerim neden utanayım.Bu bir irk degil, utanma hadi soyle hangi irk?
Turk mu :/Türk’üm dostum gururla söylerim neden utanayım.
türk diye bir ırk var mı kardeşim bilmyorum da aydınlatır mısınız lütfenTurk mu :/
Cok keko bir irk
Atalarimiz o kadar cesitli irklar tarafindan dollenmis ki artik cevremizdeki butun irklarin kesisim noktasi oldugumuzu soyleyebilirim, turkler orta asyada kaldi bizim irkimiz anadolu irki bence kardsmtürk diye bir ırk var mı kardeşim bilmyorum da aydınlatır mısınız lütfen
Paran yoksa, hastane de "hapı yuttun". Ayrıca fazla tabancalar var toplum da ...amerika yaşanacak yer