- 20 Ağustos 2017
- 19.001
- 12.718
- 1.653
Evet sirketler arasi bi anlasma olamaz mi?Kurduğunuz şirket kısmını anlamadım. Çalışanın şirket kurmasını mı kastettin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet sirketler arasi bi anlasma olamaz mi?Kurduğunuz şirket kısmını anlamadım. Çalışanın şirket kurmasını mı kastettin?
ne zmn gidiyoruzForuma freelancer iş bölümü açılsa aslında iyi olur buradan iş paslama imkanı olur teklif istenir vs. Futbol dışı diğer konular da biraz hareketlenir.
Döviz ihtiyacımız var da yönetenler bu kunuda zayıf kalıyor. Yazılım alanı devlet tarafı tam bir kara delik. Onaylarken bile süründürürler.Erman renkdaş bence geç değil ama yabancı dil olmazsa olmaz. O konuyu bir yandan geliştirmek şart yurtdışı işleri için.
Umarım şu bahsettiğim proje başarıyla gerçekleşir ve senin durumdaki arkadaşlarımız vatanından ayrılmak zorunda kalmadan arzuladığı imkanlara kavuşur.
Bilemiyorum renkdaş ama sanmıyorum ülkemizin çılgınca dövize ihtiyacı var. Durumumuz ortada, bu konuda iyimser kalmak istiyorum.
Tabiki renkdaş yeterki iş bitsin artık burdan duyurmak boynumuzun borcu oldu.
Bana kalsa yarın giderim ama kurulu düzenimiz var yeğenim bırakamıyorum bu şehri.ne zmn gidiyoruz
Illa eleman bazinda hire olmasaniz da kurdugunuz sirketle bi anlasma yapilsa, bu kural, kanun neyse tine de degismesi gerekiyo mu?
işi ayarla renktaş maaşın %10u senindirLansman yapılacaktı ama ben biraz luzumsuz gevezelik ettim. Bu gidişle buradan yapılacak![]()
Sorumu dogru anlamissin. Turkcem cok iyi degil kusura bakma. Ayrıca usenmeden Bilale anlatir gibi acikladigin için tesekkurler.Neyse renkdaş ben anladığım üzerinden cevaplayayım.
Aslında değişecek bir kural kanun yok. Olayın özü şu Avrupa ve Amerika devletleri kendi ülkelerindeki gözbebeği şirketlerinin sırlarının korunması hususunu çok önemsiyorlar. Uzaktan çalışan yurtdışındaki bir ülkenin vatandaşı olduğunda yani başka bir ülkenin kanunlarına bağlı olan bir yabancı söz konusu oluyor. Böyle olunca da bu konuda bir zaafiyet oluşacağını düşünüyorlar.
Bu sebeple de durumu bir nebze önleyebilmek için o devletin bu konuda hassas davranmasını ve bunu denetlemesini ya da zorlaştırmasını talep ediyorlar.
Yani hire edecekleri Türk çalışanının, bir Türk şirketinin altında çalışıyor olması veya şirket kurmuş olması birşeyi değiştirmiyor çünkü bu şirket yine bir yabancı ülkenin kanunlarına bağlı ve onlar için şirket bir otorite değil. Otorite olarak o kişinin devletini kabul ediyorlar.
Yani bahsettiğim anlaşmayı senin devletin imzalamazsa senin şirketinin garantörlüğü birşey değiştirmiyor ki zaten o sebeple yıllardır partial jobs dışında sözleşmeli çalışan olunamamakta.
Bahsettiğim anlaşmayı imzalamış ülkeler arasında olmadığımız için biz oyun dışındayız.
Estağfurullah renkdaş rica ederim.Sorumu dogru anlamissin. Turkcem cok iyi degil kusura bakma. Ayrıca usenmeden Bilale anlatir gibi acikladigin için tesekkurler.