Türkiye'm | a millî takımı euro2024 şarkısı

Abi futbol gibi bir oyuna marş adı altında rap müzik mi yapılır zaten yav. Normalde de anlaşılmıyor zaten arkadan ekstra ses verince kuru gürültü oluyor.
Kendisini severim karakterli çok düzgün bir çocuk, bir kaç parçası iyi gerçekten ama bu olmamış ya cidden olmamış. Muhabbet ettiğimiz ortak kişi ile iletişimleri kopmasa o ortamlardaki s.. gibi olmuş diyen kişi olurdum muhtemelen, esirgemezdim lafımı.
Cidden kendisine ben yakıştırmadım bu şarkıyı, chatgptye yaptırmış gibi duruyor.

"Hey sexy lady, Mustafa Denizli" bundan daha iyiydi...

Bize marş yazan çavo mu yazmış yine

Tarkanin sarkisinin uzerine cikmadi knk.

Cikacagini da sanmiyorum
Onun üzerinden devam edecektik mal gibi her turnuvaya ayrı bir şarkı yapılması hevesini milletcek bıraktıracaktık.
Kulüpler 50 sene aynı marşı söylüyorken her iki senede bir şarkı yaptım diyen şoparlarla uğraşıyoruz

Onun üzerinden devam edecektik mal gibi her turnuvaya ayrı bir şarkı yapılması hevesini milletcek bıraktıracaktık.
Kulüpler 50 sene aynı marşı söylüyorken her iki senede bir şarkı yaptım diyen şoparlarla uğraşıyoruz

Ben reisin sarkisini milli takima uyarlariz diye dusundum knk. Gecen gun maarif kurulunda ogrencilere okutmuslardi.

Beraber yuruduk biz bu yollarda
Beraber islandik yagan yagmurda :d

Feramuz Azer den girip, araya da iki Türkiye sıkıştırsa daha iyi olurdu

ya Autotunelu basit bir tempo üzerine saçmalıklar ne ya...

şu şarkıının temposu tüm türkçe pop şarkıların temeli nerdeyse.

Geri
Üst Alt