Türkiye'nin Avrupa'ya Açılan Yüzü Galatasaray!

Cenk Yelkenci

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Türkiye'nin en büyük markası ve Avrupa'ya açılan yüzü Galatasaray Spor Kulübü, 2014-2015 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi veya UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye'nin şampiyon veya ikinci sıradaki takımı statüsünde, bugüne kadar olduğu gibi yine başı dik, alnı ak, açıklayamayacak hiç bir şeyi veya yediği hiç bir damgası olmadan aslanlar gibi bu ülkenin "tüm kulüpleri için" mücadele edecektir.

Kendilerine Türk ulusunun ortak değeri olan Cumhuriyetin bekçiliği görevini addeden bazı zatlar, bu düşüncelerinde samimi olsalardı, Türkiye Cumhuriyeti'nin itibarını uluslararası arenada düşürdükleri durumdan ötürü kendi ahlaklarını sorgular, utanır, ve hatta kulüplerini ve ülkelerini bu duruma düşürdükleri için kenara çekilirlerdi.

Saygılar.

10339637_10152083857982006_6123312895833083360_n.jpg

zaten bu yazdiklarin her namuslu sporseverin bildigi gercekler..konu acmaya ne gerek vardi?bu gercekleri bilmeyenler inkar edenler kendi pisliginde bogulacaklar elbet bir gün...

zaten bu yazdiklarin her namuslu sporseverin bildigi gercekler..konu acmaya ne gerek vardi?bu gercekleri bilmeyenler inkar edenler kendi pisliginde bogulacaklar elbet bir gün...

Forum tarihinde ilk kez üye görüşü konusu açtım abi ya sağolasın :D

Editörün köşesine mi alsak napsak :D

Galatasaray ruhumuz tek burcumuz

Ali Sami Yen ölümsüz kurucumuz

Kültür simgesi Galatasaray

Spor'un beşiği Galatasaray

Sarı Kırmızı gönlümüzde ideal

Spor kollarında tükenmeyen bir moral

Kalplerde yıldız göklerde bir ay

Spor'un beşiği Galatasaray

Re Re Re Ra Ra Ra gassay gassay cimbombom

Re Re Re Ra Ra Ra gassay gassay cimbombom

Bu ülkede açık açık "Galatasaray'ı koruma kanunu" diye yasa çıkarmaları lazım .

Ligi ikinci bitirmememiz için herşey yapılıyor, bilmem farkında mısınız? Ben ligi 2. bitireceğimize inanmıyorum, çünkü büyük bir operasyon var.

Şenol Güneş çok saydığım sevdiğim bir teknik adamdır ama Trabzon camiasına mal olmuş bir teknik adamın Galatasaray camiasıyla ne alası vardır, Berat yaşını küçümsemek istemiyorum ama biraz olgun düşünmeye ihtiyacın var kardeşim.

İlla böyle bir öneride buluncaksan, ve illa böyle bir değişiklik yapılacaksa böyle bir forumda en büyük eksiklik ve tabiri caizse ayıp edilen efsane isim olan GÜNDÜZ KILIÇ gibi gerçek imparatorlara yapılmalı çakmalarından uzak durularak tabi ki.

Şenol Güneş çok saydığım sevdiğim bir teknik adamdır ama Trabzon camiasına mal olmuş bir teknik adamın Galatasaray camiasıyla ne alası vardır, Berat yaşını küçümsemek istemiyorum ama biraz olgun düşünmeye ihtiyacın var kardeşim.

İlla böyle bir öneride buluncaksan, ve illa böyle bir değişiklik yapılacaksa böyle bir forumda en büyük eksiklik ve tabiri caizse ayıp edilen efsane isim olan GÜNDÜZ KILIÇ gibi gerçek imparatorlara yapılmalı çakmalarından uzak durularak tabi ki.

Yanlış konu :)

106 senelik muhteşem tarihi,kimsenin yanına bile yaklaşamadığı sayısız başarıları,müzesinde rakiplerinin 2 katı kupası olan,Türk sporunda ilk ve teklerin takımı,var olduğunda beri Türk olmayan takımları en çok yenen Türk takımı,ülkesinin medar-ı iftiharı,UEFA ve Süper Kupa sahibi,dünyanın en büyük taraftar oluşumu ultrAslan'ın gururu,1481'den beri kültürün simgesi 1905'ten beri sporun beşiği anlı Şanlı GALATASARAY...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=sVyEIHOQC0Q[/media]

Türkiye'nin Avrupa'ya açılan ve bu yüzden Türkiye içinde cezalandırılan yüzü...

Şu maça gitmek farz oldu artık, bu sezon son defa uğrayalım bi arenaya, opelin restoranı çok güzel çay içmek baya keyifli oluyor:)

Haftaya 3-0 bile yenik olsak 4-3 alırız

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt