GSC Haber Türkiye’nin En Büyüğüne Hoş Geldin Lesley Ugochukwu!

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
1784185264063.webp

Galatasaray Sportif A.Ş., profesyonel futbolcu Lesley Chimuanya Ugochukwu ile anlaşmaya vardığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi.

26 Mart 2004 tarihinde Fransa'nın Rennes kentinde dünyaya gelen Lesley Chimuanya Ugochukwu, futbola Rennes altyapısında başladı. 1.90 metrelik boyu, güçlü fiziği ve geniş oyun görüşüyle küçük yaşlardan itibaren yaşıtlarından ayrılan genç oyuncu, 2021 yılında Rennes A Takımı'nda profesyonel kariyerine adım attı.

Ligue 1'de gösterdiği gelişim, Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına giren Ugochukwu'yu 2023 yazında Chelsea'ye taşıdı. İngiliz ekibinde forma şansı bulan Fransız orta saha, gelişimini sürdürmesi amacıyla Southampton'da kiralık olarak görev yaptıktan sonra Burnley'e transfer olarak düzenli forma giymeye başladı.

Fransa alt yaş milli takımlarının tamamına yakınında forma giyen genç oyuncu, U21 Milli Takımı'nın da önemli isimleri arasında yer alırken, Nijerya kökenli bir aileden geliyor.

Rennes ekibinde 60, Chelsea’de 15, Southampton’da 31 resmi maça çıkan güçlü orta saha oyuncusu, son olarak forma giydiği Burnley’de 2025-26 sezonunda 35 resmi maça çıktı. 3 gol ve 1 asistle ligi bitirdi.

22 yaşında olmasına rağmen Avrupa’nın elit liglerinde üst düzeyde tecrübe kazanan Lesley, savunma gücüne rağmen yalnızca top kazanan bir orta saha değil, oyunu geriden kurabilen, baskı altında doğru pas tercihleri yapabilen ve gerektiğinde iki ceza sahası arasında yüksek tempoyla gidip gelebilen bir profil çiziyor.

Oyuncumuza Galatasaray’a hoş geldin diyoruz ve sarı-kırmızılı formamız altında kendisine başarı dolu bir kariyer diliyoruz.

1784185274292.webp

1784185279676.webp

1784185284539.webp

1784185291254.webp

Seviye iyice düsüyormu oyuncu tanitim.videolarda bana mi öyle geliyor? Resmen sarki.kirmizi perde cekmisler üc bes resim monte etmisler bukadar. Nerde o eski Sinema fragmani gibi cekilen videolar.

Ensede reklam yokken neden ismi alt kisma basiyorlar surda yav

Merak ediyorum bunu nezamandir takip ediyorlarda aldilar.. burnley forumlarinda bayram ediyorlar gitti diye.. son 2 sezonluk performansi fiyaskoymus

Merak ediyorum bunu nezamandir takip ediyorlarda aldilar.. burnley forumlarinda bayram ediyorlar gitti diye.. son 2 sezonluk performansi fiyaskoymus
En değerli iki oyuncularndan biriydi esteve ile

Ayrıca 2025 de southamptondaydi,onlarda 1 sene oynadı.

Yanlışın burda başlıyor

Kendileri ve oynadıkları oyun çok dandikti asil

Ve dandik taraftarlarının ne dediği ile ilgilenmiyoruz

En değerli iki oyuncularndan biriydi esteve ile

Ayrıca 2025 de southamptondaydi,onlarda 1 sene oynadı.

Yanlışın burda başlıyor

Kendileri ve oynadıkları oyun çok dandikti asil

Ve dandik taraftarlarının ne dediği ile ilgilenmiyoruz
Bi insan neden burnley tutar önce ona bakmak lazım

Kanim kaynadi yav, insallah iyi performans gösterip hem bu sene bizi tasiyacak bir kaç isimden biri olur ve sampiyon oluruz hemde iyi paralara satabilecegimiz bir oyuncumuz olmus olur.

Geri
Üst Alt