türkiye'nin ortalama iq seviyesi

Bu ne arkadaş adamlar bize gerizekalı diyor bizim burdakilerde destek veriyor herkes kendi adına konuşsun Yunanlılar bizden daha mı zeki yada romenler ve bizi böyle kandiriyorlar bizi aptal olduğumuza ikna ediyorlar yazıklar olsun buna kim inaniyorsa

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ne arkadaş adamlar bize gerizekalı diyor bizim burdakilerde destek veriyor herkes kendi adına konuşsun Yunanlılar bizden daha mı zeki yada romenler ve bizi böyle kandiriyorlar bizi aptal olduğumuza ikna ediyorlar yazıklar olsun buna kim inaniyorsa

kendılerını bılmelerı ıyı bosver

ben çıksam 90 olur ve bir çok ülkeyi geçebilirdik, kendimi feda ediyorum, AB'den herhangi bir ülke vatandaşlığına fitim, hadi kovun beni :bayrak::bayrak::bayrak:

hüloooooogcular dahil degildir buna yoksa daha da düsük olurdu

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

IQ'su düşük olan ülkelerin müslüman olması ? kasıtlı bir test olduğu aşikar

elinize almışsınız hızarı ha şöyle kötüyüz ha böyle aptalız,bu istatistiğin güvenirliği nedir 1453te de ölçülmüş müdür?

Yunanlar ve rumenler bizden zekimidir bilmemde turkiyenin 88 olmasi normaldir. Bizden zeki olamaz denilen romanya cavuseskuyu kursuna dizerken bizde ise daha gubahkar olani var hatta onun icin kefen giyen %50. Yine kucumsedigin romanya dacia diye araba cikarip pazarlamis sende ona para verip biniyosun.

elinize almışsınız hızarı ha şöyle kötüyüz ha böyle aptalız,bu istatistiğin güvenirliği nedir 1453te de ölçülmüş müdür?

geçmişe gitme mısır ve eski yunan öper atar alayımızı..

Olaya iq yönünden değilde insaniyet, insana saygı ve insan hakları yönünden bakarsak yine öper atarlar. Bizim savaşlarımızdan başka övünecek bir şeyimiz yok.

Şaka yapıyoruz falan da bunun gerçek olduğuna inanan var mı hakkaten?

ciddi bir araştırma mıdır değil midir bilemem.ha iq muz daha düşük de olabilir avrupalılara göre ama bu neyi değiştirir? bugün kendi bir tane markamız yoksa, kendi icadımız yoksa bunlar çalışmamazlığımızın ve leş eğitim sistemimizin bir sonucudur.bugün tr nin en iyi üniversitelerinde durumlar içler acısı.çok da takılmıyorum bu araştırmaya.

Her ülkede gerizekali insan vardir tabi ama Türkiyede bunun sayisi ne yazik ki daha yüksek.

Kanit mi istiyorsunuz?

Bknz.: Secimler efenim.

156706.jpg

Geri
Üst Alt