türkiye'nin ortalama iq seviyesi

Kendinizi aşağılamayı ne kadar seviyorsunuz anlam veremiyorum.nedir bu avrupa sevdanız.Avrupalıyım deyin ırkınızı inkar edin bitsin.

Türkler beyin gyrus derinliği en fazla olan ırktır.yapılan arastırmalar bunu göstermiştir. Gyrus girinti ve çıkıntılar zekayı belirler.

İyiki Türküm, ben ırkımla gurur duyuyorum

Bazıları newtonu örnek gösterirken bizden,de cübbeli RTE demişler

Biraz geçmişinizi araştırın.halen tıpın babası olarak görülen İbni sınadır.modern kimyanın babası Cabir dir.atomu ilk bulan ve atom bombası fikrini ilk söyleyendir. Literatürleri biraz okuyun araştırın. İlk uzay Rasathanesi harrandadır.aklıma gelen bir kaç tanesi bunlar.daha niceleri var.

Bize kimse iq.su düşük diyemez. Sadece zekayı kullanmıyoruz. Sırf burda saçma sapan yazanlar gibi

Gyrus olayı sacma geldi

Kaynak / Link

* LG G2 Tapatalk *

rte yolundan gidersek 50 dir en fazlası .

Evde 50 yi zor tutuyorum diyen bir ülke başbakanı varsa kimse bana 88 olduğunu inandıramaz.

Güldürdün empakcım bu başlıkla beni o değilde bu başlıkta tarih kavgası çıkmasıda garip olmuş.

Hilesiz 119 cıktı :)

Sonucta aynı sorular sorulıyor. Tekrardan cözüp 150 üstü cıkartmakta mümkün.

en geri zekalıların müslüman olmaları her şeyi açıklıyor!!! ilim irfan peşinde koşan gavurların yüksek din iman peşinde koşan müslümanların düşük çıkmış gayet normal bir durum.

müslümanlar ilimden ne kadar uzaklaşırsa kafalarına o kadar bomba yer tıpkı filistin ırak ve afganistan'da ki gibi.

Kendi ürettiğin birşey varmı söyle ?

İcat ettiğin elle tutulur birşey varmı söyle ?

IQ seviyesinin böyle çıkması normal.

"Bize gerizekalımı diyorlar" diyeceğine, neden benim ülkemin IQ seviyesi düşük demelisin.

Geri
Üst Alt